Eda Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Gratulacje.Naprawdę,jeżeli wiesz na co sie zdecydowałeś to z pewnością bedziesz zadowolony.Przy okazji napiszę,że byłem dziś na stacji diagnostycznej celem zbadania (dla własnej ciekawości ) decybeli jakie produkuje teraz mój eMTek po przeróbce u kolegi EDZIA.Gdyby nie to ,że powołałem się na znajomego to pewnie by nie zrobili takiego pomiaru ,bo nawet cennika za taką usługę nie mają.I cóż wyszło?102 decybele przy 3500 obrotach-a powinno wg.tabliczki 94.To już jest znacząca"poprawa",ale jak facet kazał mi na maksa przegazować to na sonometrze ( dla mniej zorientowanych-urządzenie do pomiaru głośności pojazdów ) wyszło 114.chyba będę musiał unikać kontroli drogowych przez naszą szanowną policję.Ale ogólnie jak sobie jeżdżę po ulicach mojego pięknego miasta to ja tam żadnego hałasu nie słyszę :biggrin: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trufel Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 mam już kilka fotek , moto juz nawet zarejestrowane , tylko blache prykęcić Krótko pisząc maszyna jest prze za... ku... dojeba.... :flesje: :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Jeszcze tylko plastikowe zbiorniczki zamienic na alu z RIZOMY i będzie igła :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afrikaniec Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 dokładnie!wiesz co mówisz wyglądają naprawde dobrze :biggrin:Dziś rozkręciłem przód, dokręciłem nakrętkę na główce i wszelkie oznaki shimmi zniknęły :biggrin: DZIĘKI maciej Jeszcze tylko plastikowe zbiorniczki zamienic na alu z RIZOMY i będzie igła :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 dokładnie!wiesz co mówisz wyglądają naprawde dobrze :biggrin:Dziś rozkręciłem przód, dokręciłem nakrętkę na główce i wszelkie oznaki shimmi zniknęły :biggrin: DZIĘKI maciej Spoko,jezdziłem dwa lata tym sprzętem więc troche go znam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trufel Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Puki co nic nie zmieniam ,czeka mnie olej filtry swiece i inne pierdolka , a po za tym drogie to jak diabli te zbiorniczki a te co sa dzialaja i maja sie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Jeżeli moge doradzic to polecam świece irydowe,filtr K&N, MTeki to lubią :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trufel Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 wiem wiem słyszałem i nawet już zamówiłem u kumpla w sklepie :biggrin: juz zacieram rączki ,a tym czasem szaleje co dzień ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 A jak porównanie VN 2000 a MT-01? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trufel Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 (edytowane) nie ma porównania yyymoże inaczej MTQ Górą :biggrin: :biggrin: nie no VN to inna bajka , ale jeśli porównywać np. silniki to VN to poezja płynnie i czysto oddaje moc troszkę tak bez emocji no a MTQ hmm sami wiecie :rolleyes:a najlepiej siąść przy piwku i pogadać Edytowane 16 Listopada 2012 przez trufel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Daleko do siebie nie mamy więc będzie trzeba sie w sezonie spiknąc na pogaduchy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trufel Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 temat spotkania był nie raz poruszany , z tego co czytałem ,a le trzeba się ugadać zadzwonić i kurde pojechać :wink: i zasiać trochę terroru w okolicy spotkania :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afrikaniec Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 temat spotkania był nie raz poruszany , z tego co czytałem ,a le trzeba się ugadać zadzwonić i kurde pojechać :wink: i zasiać trochę terroru w okolicy spotkania :biggrin: Piszę się na taki wspólny terror!! :biggrin:Jeśli jeden MTQ odpala alarmy w puszkach to aż strach pomyśleć co będzie kiedy kilku nas się zbierze :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trufel Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 (edytowane) panowie pytanie , czy ktoś z naszych sprzedaje kuferek i stelażyk do MTQ ???http://allegro.pl/mt...2786163140.html aha i jeszcze jedno mam problem ze znalezieniem oleju 20W/50 syntetyk , wiecie może jaki producent ma taki olej i gdzie można zakupić 5 litrów Edytowane 18 Listopada 2012 przez trufel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Ja jezdziłem na takim oleju http://allegro.pl/olej-bel-ray-v-twin-polsyntetyk-4t-20w-50-1-kwarta-i2775271558.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi