Meydey Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Tak jak w temacie, jest w ogóle polska ksiązka serwisowa do Hondy CBR F4?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 Jeszcze nie chociaż obiecywali że sukcesywnie będą robione.Za to jest książka obsługi dla właściciela motocykla. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meydey Opublikowano 21 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 Chodzi mi o rocznik 2000 jeszcze ten starszy typ nie F4i sport tylko F4. CZyli to znaczy, że praktycznie polska ksiązka obsługi nie jest dostępna, najwyżej ten kto kiedys kupił CBR F4 z salonu to dostał taka książkę (polską) i od niego najwyzej mozna wyhandlować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S?AWO-CBR Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Za to jest książka obsługi dla właściciela motocykla. tzn.jest cos takiego po polsku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyczmonik Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 czesc jestem nowy widze ze mosz ksiaszke do cbr600 a ja jej wlasnie szukam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Po polsku jest tylko instrukcja obsługi motocykla Honda CBR600F. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyczmonik Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 jak masz to chetnie!!! ;) a masz jakies wiadomosci jak podrasowac cbr 600F???? :P [ Dopisane: 14 ]Po polsku jest tylko instrukcja obsługi motocykla Honda CBR600F. jak ja dostac??????ja pochodze z myszkowa do katowic mam 50km.tam mam rodzicow!!! [ Dopisane: 14 ]Po polsku jest tylko instrukcja obsługi motocykla Honda CBR600F. jak ja dostac??????ja pochodze z myszkowa do katowic mam 50km.tam mam rodzicow!!! :P [ Dopisane: 14 ]Po polsku jest tylko instrukcja obsługi motocykla Honda CBR600F. jak ja dostac??????ja pochodze z myszkowa do katowic mam 50km.tam mam rodzicow!!! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi