piasektt Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 stan nie jest taki zły, wypiaskujesz zapodkładujesz polakierujesz. A jak jest z silnikiem ? ale naprawdę żadko spotykany model !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alien Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Skoro jesteśmy przy Komarach to pochwale sie swoim :) http://www.bikepics.com/romet/komar/70/pics.aspWprawdzie nie jest to 230, ale cóż.... :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 nic nie zauważyłem ciekawego na tej stronie :/ Komar super:) wystarczy wypiaskowac i polamowac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gucio.motocyklista Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Alien-masz świetnego Rometa-Pierwszy model :( Rzdko spotykany model.Może chciałbyś go sprzedac,lub wiesz kto może takiego shandlować?? Z silnikiem :arrow: wiadomo,do remontu,ale ja wiem coś czego wy nie wiecie,a co jest bardzo ciekawe :) mianowicie koszyczek sprzęgłowy napędza ŁAŃCUSZEK!!! Jak zdjąłem dekiel sprzęgła to mało mi oczy z orbit nie wyskoczyły,aha i najważniejsze:konstrukcja skrzyni i mechonizmu zmiany biegów jest zupełnie inna niż Ryś :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alien Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Alien-masz świetnego Rometa-Pierwszy model :crossy: Rzdko spotykany model.Może chciałbyś go sprzedac,lub wiesz kto może takiego shandlować?? Z silnikiem :arrow: wiadomo,do remontu,ale ja wiem coś czego wy nie wiecie,a co jest bardzo ciekawe :) mianowicie koszyczek sprzęgłowy napędza ŁAŃCUSZEK!!! Jak zdjąłem dekiel sprzęgła to mało mi oczy z orbit nie wyskoczyły,aha i najważniejsze:konstrukcja skrzyni i mechonizmu zmiany biegów jest zupełnie inna niż Ryś :( Ale ten post jest chaotycznie napisany :) Nie wiem kiedy piszesz o którym moto. A jeśli chodzi o mojego Koszmarka to wiem że to nie żaden unikat ale i tak chciałem sie pochwalić 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Skoro jesteśmy przy Komarach to pochwale sie swoim :) http://www.bikepics.com/romet/komar/70/pics.aspNo dobra etap komarka raliczony teraz proponuje za coś poważniejszego się zabrać. Chociąz troche w nim mało chromu no i bezbarwny lakier by się przydał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gucio.motocyklista Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 AlienO silniku piszę o swoim koszmarze. W twoim "komarku" widzę pierwszego Rometa lecz juz nie komara.Moje zdanie potwierdzą "flachowcy" od komarów. Smok-daj mi kontakt do chłopaków od komarów ok?Dzięki!!! A teraz wszyscy razem:(znalezione na w/w linku) :) "Różowa komarynka 1967" - Różowy komar szosą gnaDokąd on zmierza kto odpowiedź znaBłyszczy się z daleka swój urok maRóżowy komar który tak gna Kierowca w czarnym płaszczuZ długimi włosamiDodaje gazu i kręci pedałami Policja jedzie za różowym komaremPodziwia jego kolor och co za bajerStacja CPN policja tankujeKomar jedzie dalej się nie zatrzymuje On wcale nie pali jeździsz na oparachZawsze jest za tobą Dymu wielka chmara Różowy komar szosą gna Różowy ma zbiornik i błotniki dwaKto na nim jedzieCo to za wariat to ja Różowy komar wspaniały takRóżowy komar szosą gna Dokąd gna szosą gna Mija garbusa różowego teżKto w nim jedzie ty dobrze wieszRóżowy garbus wyprzedza mnieA w środku Zbycho uśmiecha się Arkadiusz Ł "Zdzira" Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alien Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 No dobra etap komarka raliczony teraz proponuje za coś poważniejszego się zabrać. Chociąz troche w nim mało chromu no i bezbarwny lakier by się przydał.Na Komarku jeżdże właściwie od pół roku :-D i już zaczynam się rozglądać za czymś "większym". Jeśli chodzi o brak chromów i lakieru bezbarwnego to z tego powodu że remontowałem go małym kosztem. Po prostu nie chciałem ładować kasy w taki słaby motorek. Ale myśle że do stawiania pierwszych kroków to jest w sam raz :lol: Pozdr EDIT:W twoim "komarku" widzę pierwszego Rometa lecz juz nie komara.Moje zdanie potwierdzą "flachowcy" od komarów. W instrukcji pisze że jest to komar 2351 typ 100. Od standardowego 2351 różni sie kierą (od 50-T-1) i biegami w nodze. Chociaż słyszałem głosy że to może być romet 100. Ale raczej to pierwsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi