Plocho Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 filet który byles? Włąśnie pochwal się :) Enduro-bubbaa bylibysmy wdzieczni, a jakas strona jest ??pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduro-bubbaa Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 elo elo juz napisal wiadomosc Bede wiedzial wszystko to napisze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXC rider Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 ja bylem 24 8) uwazam ze to niele miejsce jak na 'setke' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 ty skubańcu, byłem 25, pewnie jak mnie wybiło na ostatnim podjeździe to wtedy mnie wyprzedziłeś, o mało co bym na plecy nie poleciał a ludzie zamiast mi pomóc zdjęcia cykali, w tym lesie to troszkę niebezpiecznie było, hanbarami kore zrywałem, a co do organizacji to zawsze jest bajzel, taki urok łódzkiego CC Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 ja bylem 24 8) uwazam ze to niele miejsce jak na 'setke'W klasie Amator startowało 41 osób a nie "setka" Ja byłem 14. Strona Mamry Challenge: http://www.challenge.net.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 W klasie Amator startowało 41 osób a nie "setka" Mu chodzilo chyba o pojemnosc 125cm3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 W klasie Amator startowało 41 osób a nie "setka" Mu chodzilo chyba o pojemnosc 125cm3 Możliwe, ale pojemność na tej trasie nie miała żadnego znaczenia.Myślę, że 50ccm lub jakąs 80ccm DT można by podobny czas wykręcić jak inni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba_WR Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 Witam. Zdjęcia pod linikiemhttp://crosscountry.fajnafotka.pl/ Czy zna ktos moze adres jakiejs innej stronki gdzie sa zdjecia z tej imprezy, albo sam ma zdjecia i moglby sie podzielic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXC rider Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 tak chodzilo mi o pojemnosc :lol: , byc moze mozna bylo wykrecic lepszy czas ale roznice w mocy byly odczuwalne na prostych gdzie inne motorki ktore dogonilem w lesie odjezdzaly mi jakbym stal w miejscu 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 kosianka - botury 30 pazdziernika Witam Zawody odbędą się 30.10.2005 w Kosiance Boruty 10 (około 150km od Wa-wy) Jadąc z Warszawy najlepiej przez: Węgrów, Sokołów, Drohiczyn, Ostrożany, Grodzisk,---> Kosianka Boruty Zawody jednodniowe rozegrane w formie cross country na zamkniętym torze. Trasa urozmaicona pod względem przeszkód i nawierzchni. Poział na klasy: 125ccm; open; licencja. Dozwolony start na motocyklach enduro i cross z dowolnym ogumieniem. Wpisowe 30zł (w cenę wliczony posiłek i pamiątkowa plakietka). Start godz 12.00 (zapisy do godz 12.00). tak apropo to chyba pomysle nad wyjazdem tam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi