zibik Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Jeżeli komuś przyjdzie do głowy to obejrzeć to niech sobie odpuści-totalny złomhttp://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M99240 Przejechałem 250 km w jedną stronę a facet wali greka i udaje że on nic nie wie i nie zna sięna moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digidy Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Moto jak na swój przebeg: 35 tys wygląda zdrowo ze zdjęć, pewnie chodzi o kiepski stan silnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibik Opublikowano 18 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 niestety nie tylko silnik-rama spawana bo moto po konkretnym dzwonie,rdzewieje ,silnik wymieniony ponieważ ma inny numer niż rama,koła są obydwa z innej parafii,obudowa licznika poskręcana na druty itd.Konkluzja szrot,kolega prosił mnie żebym zrobił jazdę testową ale bałem się na to wsiąść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 skąd wiesz że kola z innej parafi ?????? z tą rdzą to chodzi ci o płaskownik trzymający silnik ??? :) czy gdzieś jedzcze ?? no i gdzie ta rama spawana ?? w którym miejscu ???? ze zdjęć wygląda oki . ja w XJ 600 też miałem inny numer na silniku i na ramie ale to stre moto było i niewiem jak dziś sprawa sie ma z nowymi XJpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 Moto przyjechalo z Anglii, wiec nie czepiaj sie ze rdzewieje. Tam jest taka wilgoc, ze wszystko wpieprza. Moj moto mial 4 tys mil przebiegu i piec lat jak go kupowalem ,stan byl idealny, a na srubkach bylo widac slady utleniania. Wszystkie motocykle ktorym sie przygladalem tak mialy, wiec nie wymagaj zbyt wiele od XJoty z 97 roku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibik Opublikowano 21 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 Panowie rdza jest na spawach i to taka że odpada lakier ,a najfajniej wygląda to na spawach przy główce ramy-nie pisałbym że to szrot gdyby tak nie było-a ładnie wygląda na zdjęciach bo niektóre elementy były malowane.Jeżeli ktoś będzie chciał to kupić to przed wyjazdem w celu obejrzenia umówcie się z gościem ,że w razie czego jeżeli nie będzie taki jak w opisie to zwraca kasę na podróż -ja tak nie zrobiłem i to był błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laciu Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Na fotach wyglada bardzo ladnie, nieiwemy mozesz robic kolesiowi kolo d... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibik Opublikowano 23 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Na fotach wyglada bardzo ladnie, nieiwemy mozesz robic kolesiowi kolo d... Pewnie lepiej żeby koleś zrobił komuś tym motocyklem kuku.Gdyby moto było ok to po przejechaniu 250 km kolega na pewno by go kupił.Zresztą napisałem to jako ostrzeżenie jak ktoś nie wierzy to jego sprawa-pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laciu Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 nie jechalem ani 100metrow to nie wiem :) na foto jest ok ale przeciez nikt nie kupi motorka nie wsiadajac na niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 rownierz bylem zainteresowany tym moto , wiec oslalem maila z prosba o fotke glowki ramy i innych elementow co nie widac na zdjeciu... minelo duzoo czasu i zero kontaktu , (po 3 mailach) wiec chyba zeczywiscie dziwna sprawa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Na fotach wyglada bardzo ladnie, nieiwemy mozesz robic kolesiowi kolo d... No na pewno chce mu zrobic na zle :lol: . Byl zobaczyl, opisal stan, i jak dla mnie to wrak po tym opisie, nawet bym nie jechal go zobaczyc. Bo jak na na pierwszy rzut oka tyle wad to ciekawe co wyjdzie potem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi