Yool Opublikowano 14 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 znalazłem 2 aukcje w któch sa do sprzedania tablice rejestracyjne, co prawda samochodwe, ale koles pisze ze je znalazł na autostradzie, i to jeszcze 2 takie same sztuki razem, co o tym myślicie, bo ja uważam ze to może być nowy rynek zbytu dla kradnących tablice, http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=67680823 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=67917378 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 14 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 Ja myślę, że jak ktoś znalazł na autostradzie te tablice to znaczy, że kilka chwil wcześniej ktoś inny zatankował sobie na te numery paliwko pod korek. Wątpię, żeby ktoś kradł tablice tylko po to, by je potem sprzedać na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_87 Opublikowano 14 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 Heh spóźniłem się, pracownik allegro zajął się już tą aukcjią :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 co w tym dziwnego ze koles znalazl blachy na autostradzie?a czy Wam nigdy sie nie zdarzylo zgubic dwoch tablic na autostradzie i to w jednym miejscu...? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 co w tym dziwnego ze koles znalazl blachy na autostradzie? heeh na autosyatdzie niewolno sie zatrzymywac. A ogulem wieskzosc ludzi jezdi na autostradzie z takimi predkosciami ze trudno zauwazyc tablice na drodze:) (itak ze oblsuga autostrady ich wczesniej nie znalazla) ogulem wielka lipa .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi