ABG Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 Witam!Czy ktos moze trafil w necie na jakas strone z opisem technicznym 954 albo z jakims testem?Od dluzszego czasu poszukuje i cos mi nie idzie, moze jakis lewy jestem? :? Dzieki z gory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 http://www.kleinjung.de/techdata/index.htm...ta/vf1000re.htmtam możesz zajrzeć. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 13 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 Ano, jest, ;) Jednak jak by ktos znal polska, angielska lub rosyjska to chetnie spojrze :) , niemiecki mi nie sluzy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi