Przemek PbS Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 Witam poszukuje pilnie simeringu z lewej strony skrzyni biegow przy walku zmiany biegow do Dt. U mnie w miescie tego nie ma , ten moj 21x12x3 to jakis nietypowy rozmiar , w larssonie nie ma , a jezdzic sie chce , niestety moto uziemione ... Prosilbym o adresy sklepow w Poznaniu , moze P-ń nie okaze sie wiochom i bedzie ten simmer , lub jakies wysylkowe sklepy. Takze jezeli ktos zna dobre sklepy w Poznaniu ( bo mam mozliwosc odwiedzenia poznania w piatek) to porsze o adres! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 spróbuj w sklepie na ul. kościelnej 50. mają wszelkie zimeringi. tel (061) 847-76-59.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 :lol: :lol: :lol: :lol: sory ale nie moglem sie powstrzymac, ponad pol roku szukalem do mojej bylej DT50R simeringu po lewej stronie tam gdzie jest ten precik od sprzegla i nie moglem znalezc az w koncu znalazlem w Poznaniu w motocentrum caly komplet gdzie byl ten simering o wymiarach 5-5-15.Tam gdzie jest drazek od zmiany biegow dostalem w zwyklym motoryzacyjnym z czesciami do komarkow itp, ale on mial chyba inny rozmia. Jak nie szukalem jeszcze w Motocentrum do napisz, dam Ci namiarypzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sabestian Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Jest jeszcze w Warszawie takie miejsce, gdzie mają KAŻDY rozmiar. Ul. Garażowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Warto sprawdzać wszelkie punkty z częściami do koparek, innych maszyn i ogólnie hydrauliki maszyn i pojazdów. Uszczelniacze w dziwnych rozmiarach występują w wielu maszynach budowlanych. Powodzenia. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nr Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Jest jeszcze w Warszawie takie miejsce' date=' gdzie mają KAŻDY rozmiar. Ul. Garażowa.[/quote'] Nie KAZDY. 30x56x7,5 i 30x47x7,5 nie maja ;). Polecam Yamaha Poznań zapłacisz ze 3 dyszki i bedziesz mial simmering w ciagu tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sabestian Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Nie KAZDYTo jestem zaskoczony, bo mi wynaleźli simeringi do amerykańskiego amortyzatora olejowo-powietrznego, już nie produkowanego. Ale jeszcze go nie złożyłem :? Może brakuje mu 1/2356 cala w obwodzie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi