Skocz do zawartości

Kawasaki KX 125

Kaze
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

wiesz co enduroguy cos ci powiem heh - wlasnie sie z tego smialem z kumplem ze op czluchowie poszla fama ze ktm zajebiste a jakie maja byc ?? jak posadzili na nich cowickiego kuraka i zdunka tych to na czym bys nie posadzil to wygraja !! jak juz chcesz byc taki madry to powiem ci ze zdunek i nowicki wyciagneli z dostawczakow NOWKI (nigdy nie odpalane nawet nie mieli rund po podworku tymi sztukami) a kurak mial po 6 dniowce. Oni tak jezdza czy bys ich posadzil na yzf rms kxf crf czy gasie to i tak by wygrali !!

witam

widze że panowie wymiatają jesli chodzi o enduro itp to się poradze :) ....mam dylemat....stoje przed zakupem jakiegoś enduraska i chodzi mi po głowie TTr 600, suzuki RM 250, Klx 250, CRm 250lub jakaś huśka może wr 250 lub cos podobnego :-D jak widzicie lista duża ale nie mam pojęcia co sobą reprezentują te bryczki :( rocznik od ok95-99...

może jakaś rada z waszej strony :)

a jeszcze xr 400...to mój cichy faworyt

byłbym wdzięczny...

pozdro serdeczne

[ Dopisane: 24-10-2005, 19:30 ]

chciałbym coś w miare lekkiego a mocnego:)))

wiesz co enduroguy cos ci powiem heh - wlasnie sie z tego smialem z kumplem ze op czluchowie poszla fama ze ktm zajebiste a jakie maja byc ?? jak posadzili na nich cowickiego kuraka i zdunka tych to na czym bys nie posadzil to wygraja !! jak juz chcesz byc taki madry to powiem ci ze zdunek i nowicki wyciagneli z dostawczakow NOWKI (nigdy nie odpalane nawet nie mieli rund po podworku tymi sztukami) a kurak mial po 6 dniowce. Oni tak jezdza czy bys ich posadzil na yzf rms kxf crf czy gasie to i tak by wygrali !!

No to sprawa rozwiklana. SXF jest do dupy, a Zdunek i Kurak beda wygrywac nawet na DT'tkach :) . Stary nie przesadzaj. Jezeli ten motocykl mialby slaby zawias, prowadzenie lub bylby awaryjny to nie byloby tak pieknie! Pozatym slyszalem od znajomego Kuraka ze strasznie chwali maszyne i naprawde uwaza ja za najlepsza 250 4t (ten znajomy sam przerzuca sie na SXF)