enduro-bubbaa Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 wiesz co enduroguy cos ci powiem heh - wlasnie sie z tego smialem z kumplem ze op czluchowie poszla fama ze ktm zajebiste a jakie maja byc ?? jak posadzili na nich cowickiego kuraka i zdunka tych to na czym bys nie posadzil to wygraja !! jak juz chcesz byc taki madry to powiem ci ze zdunek i nowicki wyciagneli z dostawczakow NOWKI (nigdy nie odpalane nawet nie mieli rund po podworku tymi sztukami) a kurak mial po 6 dniowce. Oni tak jezdza czy bys ich posadzil na yzf rms kxf crf czy gasie to i tak by wygrali !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 witam widze że panowie wymiatają jesli chodzi o enduro itp to się poradze :) ....mam dylemat....stoje przed zakupem jakiegoś enduraska i chodzi mi po głowie TTr 600, suzuki RM 250, Klx 250, CRm 250lub jakaś huśka może wr 250 lub cos podobnego :-D jak widzicie lista duża ale nie mam pojęcia co sobą reprezentują te bryczki :( rocznik od ok95-99...może jakaś rada z waszej strony :) a jeszcze xr 400...to mój cichy faworyt byłbym wdzięczny... pozdro serdeczne [ Dopisane: 24-10-2005, 19:30 ]chciałbym coś w miare lekkiego a mocnego:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 wiesz co enduroguy cos ci powiem heh - wlasnie sie z tego smialem z kumplem ze op czluchowie poszla fama ze ktm zajebiste a jakie maja byc ?? jak posadzili na nich cowickiego kuraka i zdunka tych to na czym bys nie posadzil to wygraja !! jak juz chcesz byc taki madry to powiem ci ze zdunek i nowicki wyciagneli z dostawczakow NOWKI (nigdy nie odpalane nawet nie mieli rund po podworku tymi sztukami) a kurak mial po 6 dniowce. Oni tak jezdza czy bys ich posadzil na yzf rms kxf crf czy gasie to i tak by wygrali !!No to sprawa rozwiklana. SXF jest do dupy, a Zdunek i Kurak beda wygrywac nawet na DT'tkach :) . Stary nie przesadzaj. Jezeli ten motocykl mialby slaby zawias, prowadzenie lub bylby awaryjny to nie byloby tak pieknie! Pozatym slyszalem od znajomego Kuraka ze strasznie chwali maszyne i naprawde uwaza ja za najlepsza 250 4t (ten znajomy sam przerzuca sie na SXF) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 ja za najlepsza 250 4t (ten znajomy sam przerzuca sie na SXF)ty uwazaj :) co mowisz :) :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi