kermadec Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Pewnie że bym chciał ale jeszcze w totka nie wygrałem :wink:.A która wersja 800 ? Pozdrawiam ALL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Na wtrysku rocznik 2003. Zresztą wydawało mi się że innych 800-ek nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 No tak ale byłem ciekaw czy zwykła 800 czy np S2R :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KawaWawa Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Nie kupuj na gaznikach, strasznie awaryjne . W Warszawie w jednym z serwisow co rusz to pojade stoi do "robienia"ducat na gaznikach ,wszyscy klna i nie chca ich wcale brac na swoj kark. Osobiscie mam na wtrysk i chodzi jak igielka.... :banghead: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Osobiscie mam na wtrysk i chodzi jak igielka.... :banghead: :evil: - ejj Kawciu a na Desmo Meeting do rodzinnego miasta Jana Pawla II to nie laska? Kolega na ST2 szuka kogos z kim milaby jechac :evil: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Miałem wcześniej Dukata na gaźnikach i nie miałem z silnikiem żadnego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Również słyszałem,że różnie bywa z gaźnikami.W jednym egzemplarzu lipa a w drugim igiełka.Podobnie ze sprzęgłem. No ale na 900 na wtrysku mnie raczej nie stać :banghead:. Gdybym poczekał kolejny sezon to może i tak ale jak to zrobić:/? I tak przez 6 lat posiadania prawka przelatałem tylko 3 sezony na mojej babci z łącznym przebiegiem 1500km.A teraz babcia czeka na remont więc znowu stoje i wgryzam sie w parapet przy każdym koniu przelatującym za oknami.Echhhh..... Pozdrawiam ALL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Nie kupuj na gaznikach, strasznie awaryjne . W Warszawie w jednym z serwisow co rusz to pojade stoi do "robienia"ducat na gaznikach ,wszyscy klna i nie chca ich wcale brac na swoj kark. Hyyhy, ale co się im dzieje konkretnie, co to znaczy strasznie awaryjne? Bo ja mam na gaźnikach, ale od 2002 roku gdy kupiłem tę kozę nic nie musiałem przy nich robić. Poza jednym synchro, zupełnie niepotrzebnym, ale z ciekawości chłopaki w serwisie zrobili. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Dominiku - zrobiłeś nową deske rozdzielczą (z obrotomierzem) w swoim Ducacie? (bo na fotkach sie nie dopatrzyłem ale pewnie jestem "niewidomy ze ślepoty" ;) ) W ŚM wspominane były takie plany. Pozdrawiam ALL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi