Gość Anonymous Opublikowano 22 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2003 tE MODELE TO GLOWNI KANDYDACI NA MOJ NASTEPNY MOTO.wIADOMO-KASA.pYTANIE MAM TAKOWE-kTORY???wszystkie ponoc superWezcie tez pod uwage ze mam tylko 170 cm wzrostu.Ico wy na to?[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piort Opublikowano 22 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2003 Proponuje xj 600 i to ze moze dobrze by bylo wstawic ankiete.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atut Opublikowano 23 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2003 ZDECYDOWANIE POLECAM XJ 600 .MAM TEN SPRZET JUZ PRAWIE 3 LATA I SPISUJE SIE ERSTE KLASE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 23 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2003 Witam.Jak kazdy wie, mam sentyment do GPZ i niestosowne byłyo by bym polecił inny motocykl :) PS:Ja CI i tak proponuje pojechać na kilka komisów gzie są takowe mota i na każdym jazde próbnąc wziąć, następnie zadecydować na którym sie czujesz najlepiej, potem zobacz który jest w najlepszym stanie, cen a skalkuluj i bierz :D Co do wzrostu GPZ na 170 cm na 100% idealna 8) 8) 8) z pozdrowieniami BORSUKLES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2003 DziekiA propos Wiadomo - Diversion to marzenie i to nie tylko moje.Ale z powodu braku kasy w gre wchodzi tylko ta wersj84-91 czyli przed Diversion lub nawet Stara Seca.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 24 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2003 Czesc! Z tych motocykli ktore wymieniles najsensowniejszym wyborem wydaje sie Yamaha 650XJ, bo byla najdluzej produkowana, tylko staraj sie wybrac jak najmlodszy rocznik, no i oczywiscie w dobrym stanie technicznym. Pamietaj tylko ze XJ 650 jest motocyklem dosc mocnym, szybkim i ciezkim, by osiagi motocykla nie przerosly Twoich umiejetnosci.Pozdrawiam.Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi