Wojteque Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Wiele razy przechodzilem przez wymienianie detek bo nie dokrecalem porzadnie wentyla i go po prostu urywalem. Jakbyś dokręcił to jeszcze szybciej by się wyrwał. Jesli dętka przekręca się względem felgi to prędzej czy później wentyl się wyrwie. Moim zdaniem nalezy zostawić z 5mm luzu żeby mógł trochę pracować. No i pożytecznym bajerem jest szpaner trzemający oponę. Jego już trzeba dokręcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 No i pożytecznym bajerem jest szpaner trzemający oponę. Jego już trzeba dokręcić.dokladnie ja sie przekonalem ze bez niego nie ma jazdy Kto wie czy MTX czy DT da sie ENDO ZROBIĆ??Oczywiscie ze sie da, tak samo jak na TS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Stoppie spoko ale nie wiem ile przejedziesz ts-ka na bebnie na przednim kole :) Trudniej dozowac niz jak masz tarcze.... Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Trudniej dozowac niz jak masz tarcze.... To prwada ale ja TSką robiłem całkiem niezłe stoppie, endo troche gorsze ale też się dawało. TSka ma na serio dobre heble :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Hehe Enduroboj to ty nawet na motorynce robisz stoppie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi