bartic Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 a ja powtórzę swoje zapytanie, bo mi bardzo zależy: szukam kurtki skórzanej z kapturem. na motocykl. a może znacie jakieś 'serwisy' które mogę poprzerabiać posiadaną kurtkę? doszyć kaptur? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodawca Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 hmm zajdz sie zapytać gdzieś do zakładu co szyją ubrania skórzane, myśle że się zgodza Ci przerobić kurtkę czy co tam chcesz, nie wiem gdzie w twojej okolicy sa takie musisz poszukacpzdr Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptychol Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 :buttrock: Trochę późno się włączyłem do dyskusji ale chcę wyrazić swoje zdanie, które jest takie: jestem cały w skórze i mam gdzieś deszcz i te inne warunki pogodowe. Jak ktoś chce mieć odpowiednią temperaturę, nie pocić się, nie zmoknąć, to niech siedzi w domu. Na moto tak jak i w życiu; nie ważne co na siebie założysz ale ważne jest jak się w tym czujesz. :crossy: Ubiór oddaje charakter człowieka. Nikomu nie będę wmawiał, że na chopera musi mieć skórę a na turystę tekstyl. Kwestia upodobania. Pozdrawiam wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi