Administrator Dominik Szymański Opublikowano 6 Października 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Husqvarna szczerze mówiac mi nie odpowiada (ten licznik kojarzy mi sie ze skuterem za jedną pensję Stary' date=' chcesz kupić wyczynowy motocykl kierując się takim podejściem??Powiem Ci tak, po poznańsku - mojta Cie strasznie, sam nie wiesz, czego potrzebujesz. Zanim zrobisz z tematu totalny bałagan przejrzyj archiwum tego działu.Gdy już na pewno będziesz znał najważniejsze pytania, wtedy je zadawaj, inaczej do nieczego konkretnego nie dojdziemy.pzdr [ [i']Dopisane: 07-10-2005, 01:24[/i] ]PS - do Twoich potrzeb potrzebny jest motocykl udający wyczynowy. Kup TTR, LC4, daj sobie spokój z WR, EXC, DRZ itd, i tak tego nie wykorzystasz, za to mają stacyjki i fajowskie liczniki. Serio mówię, nie kpię sobie.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristi_rx125 Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 Tak dokladnie to Sochaczew to najblizsze mi miasto' date=' sam mieszkam w Nowej Suchej (śmieszna nazwa). A z tego co wiem to w Sochaczewie enduro jest słabo rozwiniete - zajmuja sie tym dzieciaki 14 letnie na Dt 50 i Derbi Sendach ;) Pozdr[/quote'] Jeśli chcesz pogadać o motocyklach, który wybrać itd zapraszam do naszego kolegi, przy okazji mechanika do Paprotni (10 km od Sochaczewa)- da ci kilka rad i może pozwoli ci kilka sprawdzić. P.S. Nie jest dzieciakiem, jeździ na YZ 400 F i zapewne duuużo mógłbyś się od niego nauczyć, jak i kilku innych którzy z nami jeżdżą ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysio3331 Opublikowano 7 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 Dzięki za wszystkie opinie. Z tego wszystkiego zdecydowałem. Poodkładam jeszcze troche kasy i biore sie za WR. Jeszcze raz dzięki za nakierowanie. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi