Złoty Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Poważnie zacząlem mysleć o zakupie wlasnie thunder ace-a :) ....... moze ktos z forummiał przyjemnosc smigac tym sprzecikiem?? I mam jeszcze jedno pytano czy 1000 to troszke nie za duzo ?? Mialem wczesniej ruski ze 4 sztuki, gs 550 i gpz 600.Tylko ze jeszcze bez prawka smigałem teraz juz mam prawko i rozgladam sie żeby kupic cos na zime. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Przeczytaj temat "Yamaha tunderace vs ZX9R" poniżej na tej lub poprzedniej stronie... Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikiangelo Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 I poszukaj trochę, bo było już kilka razy na ten temat Pozdro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 Tunderace to rewela! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 10 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 Kurcze w tych wszystkich postach przedemna co ludzie pisali nie ma za dużo info a mnie interesowalo by np.Czy nie majac za dużo doświadczenia z jazdy (3 lata w siodle) i to wiekszośc z sercem na ramieniu zeby tylko nie napotkać na policje a jak juz to zeby tylko nie machali do mnie.Co Wy o tym myslicie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekS Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 Zapomnij o tym sprzęcie - ma on ok 150 KM - to jest dość niepotrzebnie duża ilość mocy dla bardzo doświadczonego motocyklisty. A dla Ciebie może być zabójczą ilością. Więc spasuj. Coś mniejszego i słabszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 Motocykl ten to super sprawa!!! Troche nim latałem i wręcz zakochałem sie.Super pozycja która mi osobiscie bardzo pasowała , duża elastyczność jak przy tego typu motocyklach;)))A do tego duża krowa a ja takie lubie (motocykle oczywiście hehe) :D Więcej o tym moto opisze pewnie IBIZA bo to była jego maszyna;)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi