anretam Opublikowano 16 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Zapomniałem dodać że jeśli będziecie zamawiać pod adresem dwa posty wyżej to jednak trzeba się dogadać odnośnie wyglądu części Ja tego nie uczyniłem no i mam uchwyt do klamki sprzęgła który kompletnie nie pasuje - Pan stwierdził ( oczywiście po przesłaniu gratów)że ten uchwyt co chciałem zamówić był montowany tylko przez ok 1 rok a ten który mi przysłał jest typowy ( i chętnie dośle mi klamkę do niego skor moja nie pasuje :)))))Dodam tylko tyle , że po obejrzeniu w necie wielu zdjęć urali, katalogu części itd itp wszędzie były zamontowane klamki mojego typu a nie to COŚ MONTOWANE SERYJNIE I TYPOWE Osobna sprawa to simering - ale szkoda pisać Pamiętajcie NACIĄGACZE SĄ WŚRÓD NAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 co do simeringow to nieraz warto porozgladac sie i sa w sprzedazy simery o takich samych wymiarach jak ruskie tylko ze nadajace sie do uzycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Ale nie wszystkie,np. na wał w dnieprze wew. śred. 59,7mmtakiego nigdzie sie nie dostanie. Trzeba kombinować z 60 mm i skracać sprężynkę,ale nie zawsze się to do końca sprawdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi