kawasaki454 Opublikowano 5 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 Witajcie wszyscy, którzy macie wiatr we włosach. I ja także chciałem pochwalić się swoim sprzętem. Jest to Kawasaki 454LTD z 1988r. Pieszczona i wdzięczna za to. Ma juz ponad 70 tkm z czego ja zrobiłem prawie 40 tkm. Do tej pory poza płynami ustrojowymi i oponami wymieniłem tylko łańcuszek rozrządu i to wszystko po 64 tkm.Jednak myślę o wymianie na Kawasaki GTR 1000. Jeżeli ktoś z Was użytkuje lub użytkował takiego turystyka to proszę o jak najwięcej info. Pozdrawiam Wszystkich i życzę bezpiecznej jazdy jurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renata Opublikowano 5 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 Jest to Kawasaki 454LTD znam ten motocykl doskonaleza sprawą mojego kolegi z naszej ekipytak jak piszesz bardzo wdzęczna maszyna, bezawaryjna i mało wymagajaca oraz wygodnaPowodzenia przy zamianie na nowe moo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sly69 Opublikowano 5 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 Gratkiiiii!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 5 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 sly69o co Ci chodzi??? 8O 8Ochyba tytuł Cię zmylił :-D Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi