aLLy Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 hehe mialem od ciebie kupic ( auto mialem zalatwione ) powiedziales ze masz klienta no i jak widac moto do dzisiaj stoi .. Tak to bylo by juz u mnie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 ode mnie miałeś kupić???? kiedy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 odzywalem sie na gg przed w wakacje , juz auto bylo gotowe do jazdy :P Ale nie robmy sobie tu czatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 próbował ktoś zmienić bieg podczas jazdy na kole? mi sie udaje zmienić ale motor spada... umie ktos to zrobić na 50 -80 ccm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Tylko nie mów że próbujesz ze sprzęgłem :P Ja jak próbowałem to prosto 1 i po chwili na ułamek sekundy odpuszczasz gaz wpinasz 2 i gaz na maxa. Jednak trening czyni mistrza. Pozdro...P.S musisz wysoko podnieść na 1 żeby właśnie motocykl nie opadł za nisko przy zmianie biegu. Jednak po ostatniej jeździe na kole nieżle wydzwoniłem i od tamtego czasu raczej unikam i nie polecam. Na 2t w pewnym momencie dostaje się ostrego kopa i jeśli przekroczysz szybko tą granice ( u mnie 4500) to ładnie się leci na plecy. pozdro i OSTROŻNIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Jak mój mechanik wziął moją CRkę to dopiero się jazda nazywa.Wyrwał Crke z 2 biegu i jadąc na kole wklepał 3 i 4 bieg,aż miło dla oczu się zrobiło :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 wiem ze trzeba bez sprzegla ale żal mi troche skrzyni biegów. a moze by tak załozyć temat nasze foty na gumie:D?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Jak raz na tydzień pojeździsz na kole bez sprzęgła to nic się nie stanie. A zmiana biegu na kole ze sprzęgłem jest według mnie bardzo trudna i kiepsko wygląda. Pozdro (a co do tematu to good idea :-) ) Ale proponuje wrzucać fotki z jazdy na kole a nie siedzeniem na bagażniku. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 to niech sie jeszcze ktoś wypowie czy zakładać ten temat zebym potem nie miał oczyszczalni =) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 co do zmiany biegu to mi sie kilka razy udalo za czasow kiedy to kumpel mial dt 80 8) a na moim sobie moge tylko pomarzyc,ze na dwojce na jednym kole pojade :roll: Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 Czy mi się wydaje czy odbiegliście od tematu A moim zdaniem ten RX jest naprawde niezły kristi zna się naprawde na żeczy i bubla by Ci nie wcisnoł.. A jeżeli chcesz mieć większy V-max to kup sobie coś innego niż enduro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike16 Opublikowano 23 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 A mi się udało połączyć obie te rzeczy, tak więc leci mi moja Aprilka dużo szybciej i jest to SM. PS. Tydzień po tym jak oglądałem RXa Kristiego umuwiłem się z osobą z forum (pingwin) i miałem możliwość przejechania się jego sprzętem, który według mnie chodzi o wiele lepiej (lepsze przyspieszenie, większy v max i przede wszystkim nie trzeba go tak wysoko kręcić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi