jokoko Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 a nie lepiej kupic sportowy tłumik wlasnie do tego modelu ? jakas strona niepamietam jaka oferowała własnie takie tłumiki :( polepszają odgłos ( w moim przypadku od 6 tys obrotów) i PONOĆ lepsze osiągi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozi Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 mi o cos takiego wlasnie chodzi.. od jakiego to jets motocykla?Tego to ja nie wiem, to nie jest seryjny wydech od większej pojemności tyle wiem, spróbuje sie dowiedzieć więcej. Cytuj Salon Centrum Podłóg i Drzwi Gdynia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 spróbuje sie dowiedzieć więcej ok, dziek z gory. a co do sportowych tlumikow to ja takowego nie mialbym zamiaru kijem ruszac:P dzwiek jesli chodzi o moje moto jets naprawde ladny. zdaje sobie jednak sprawe ze przy zalozeniu chromka od czegos wiekszego zepsuje to i bedize pierdzial jak kazda inna 50tka(chocby moje drugie moto). ale nie chce sportowego, bo takowych nie ma z szerokim zakonczeniem chromowanym...:/ a mi na tym najbardziej zalezy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 http://octiv.info/~ekipa/galeria/maszyny/rs/5.jpg :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozi Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Ohoho 8) Moim zdaniem to on juz jest za duży :roll: , ale to tylko moje zdanie :( Cytuj Salon Centrum Podłóg i Drzwi Gdynia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 heh, tłumik ukradał razem z naklejką (od hayabusy :( ) jest ciut za duży ale i tak bardziej podoba mi sie taki niż orginalna miniaturka :lol: a nie lepiej kupic sportowy tłumik wlasnie do tego modelu ? ,,,polepszają odgłos...troszke polepszają ale nie na tyle, żeby wydawac 150 zł i więcej. róznica jest słabo zauważalna (wiem bo testowałem jeden na swoim moto i jednak nie kupiłem) Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 http://octiv.info/~ekipa/galeria/maszyny/rs/5.jpg Troszke przy duży,czyżby byla to końcówka od Kawy Zxr 750?Za duży,najpierw widac tlumik,dopiero potem motocykl,przytlacza go ta ''tubeczka'' :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi