enduroguy Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 ale ja dt nawet na torze bylem hehe Płocho był skuterem :PRX ma bardziej ostrzejszą charakterystykę silnika ale i tak jestem przy swoim zdaniu.Ja jezdzilem na KDX (niewiarygodne ale prawdziwe ;) ), WRE, EXE i RX i sprzet sa bardzo podobne, jeden jest lepszy w jednym drugi w drugim ale mozna je wrzucic na jedna polke. DT jest zdecydowanie slabsza w teren i to dosc sporo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 Płocho był skuterem ale ja nawet probowalem skakac:P i nie bylo tragicznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 ale ja nawet probowalem skakac:P i nie bylo tragicznieBYlo dobrze:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 BYlo dobrze:]http://bikepics.com/pictures/439872/ :twisted: :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 3 Października 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Eloelo, Plocho i reszta spamerów - chcecie poczatować - idźcie na czaterię lub gg. Ostatnie z mojej strony prośby w tym temacie!A autor tematu może spamerom podziękować za to że doprowadzili do blokady tematu i już więcej nowego o crm się nie dowie. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi