Greedo Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Ja sobie nie wyobrażam jak można w ogóle robić 8 na wolnych. I dlatego nie zdałes za 1 razem :-D Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy Kubi Opublikowano 3 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 No to gratulacje i witam w gronie ale na avator nabyłes licencje u ptaszyny? Własnie nie wiem jak to z tym będzie bo sam sobie to wybrałem ze swojego dysku. A jak juz go mialem to zobaczylem ze ktos tez taki ma, ale moze sie nie bedzie gniewał bardzo :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chania Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Matko i córko...!!!!!!!!!!!Kriters ty juz wiesz co.Tomku ....nie poznaje kolegi. Jak to na wolnych to spokojnie bez stresu. Ja sobie nie wyobrażam jak można w ogóle robić 8 na wolnych. Jak dla mnie jest to niezgodne ze sztuką. Chociazby z takich względów jak napisał pasza. Można, można :D chaniu (co to za dziwna pisownia?czyżby chodziło o kreteńską Chanię?) To jeszcze z czasów podstawówkowych, kiedy to nie w głowie była mi znajomość miast Europy :( z tego co pamietam to MUSiSZ znać trasę.A w sumie skoro i tak przed egzaminem przejeżdża sie ją kilka razy to trudno nie zapamiętać. Nie MUSZĘ. Pan mnie pyta przed czy znam. Ja np. powiedziałam, ze mniej więcej znam, ale lepiej żeby odpowiednio wcześnie mówił mi gdzie mam jechać. Tak też czynił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 5 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 ale na avator nabyłes licencje u ptaszyny?jak miło wiedzieć, że kochani koledzy 4umowicze czuwają :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy Kubi Opublikowano 5 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 jak miło wiedzieć' date=' że kochani koledzy 4umowicze czuwają [/quote'] Problem juz rozwiązany :)Na szczęście motocyklista z motocyklistą szybciej się dogada jak Kaczyński z Rokitą :-D Mam nadzieje ze tym razem nie zdublowałem nikogo moim Avatar... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi