poonani Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 witam, ja moge wam postawic serw i podpowiedziec w jakichkolwiek problemach, serw oczywiscie na motogp 2, jutro jest liga na trasie RIO, mozecie sie wkrecic czy cus, wystarczy o 20:50 wejsc na czat ze strony motogp.go.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 w motogp2 - mam zrobić w treningu wheelie i nie mogę! operuję klawiaturą. no nie mogę. pomocy!dałem z tym radę, ale tego slalonu już nie mogę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 w motogp2 - mam zrobić w treningu wheelie i nie mogę! operuję klawiaturą. no nie mogę. pomocy!dałem z tym radę' date=' ale tego slalonu już nie mogę![/quote'] klawisz "c" to jest wheelie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 no wycziłem. dzięki, ale zdradź mi zasadę na slalom pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukass102 Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Przed slalomem ustaw sterring czy jak to tam sie zwie (chodzi o szybkość przerzucania moto z jednej strony na drógą bodajże to będzie pierwsza rubryka) na trochę więcej punktów i jeszcze acceleration też, żeby nie było mało. Speed i Brake nie są za bardzo potrzebne do slalomu. No może troche hamulce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi