stachu Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 ja kupiłem aprilie rs 125 (gs) za 3.800 zarejestrowana z nowy tłotkiem vertaxa :P wiec za 3.500 spokojnie kupisz af1 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyka Opublikowano 5 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 To więc jaki mi polecacie kupić w polsce motorek do 3500złAprilie RS czy Honde NSR 50 ?Podajcie mi także linki do stron gdzie moge zobaczyć oferty sprzedaży takich maszynek. Serdeczne pozdronyka 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozi Opublikowano 5 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 Chcialem to samo powiedzieć. A silniki Rotax stosowane w apriliach to niemiecka firma z tego co wiem :) Mówisz o 125ccm? Bo w 50ccm są minarelli rv6 i rv4. Cytuj Salon Centrum Podłóg i Drzwi Gdynia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 5 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 Siwy_ napisał:Chcialem to samo powiedzieć. A silniki Rotax stosowane w apriliach to niemiecka firma z tego co wiem Mówisz o 125ccm? Bo w 50ccm są minarelli rv6 i rv4.Serio? 8O :mrgreen:+ minarelli am3,am5,am6 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozi Opublikowano 5 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 :twisted: rv6 Af1 replica 90-94, rv4 - Futura 50 92-94 i Af1 50 87-89. Mozesz napisać które rs jaki miały, ja nie wiem, a moze komuś sie przyda :) Cytuj Salon Centrum Podłóg i Drzwi Gdynia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 5 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 ja w futurze z 92r miałem am3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 5 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 Ja w Rs 50 z 93 roku mam AM5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi