grzechu722 Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Mam Suzuki ts 50 XK z 92 roku chłodzony powietrzem .... I jest bardzo powolny ....czysty muł ... -Jakie są blokady w takich motorkach ?? Jeśli w ogóle takowe są ?? -Lub jak ewentualnie polepszyć osiągi ?? Najlepiej jak by podał ktoś metody w których nie trzeba wkładać za dużo kasy albo takie w których nie trzeba mieć za bardzo wiedzy mechanicznej ... Ani nie trzeba przerobić pół motora ... Ale wszystkie propozycje są mile widziane :(Ps. Poprzedni właściciel mówił coś że mam wymienić moduł czy coś ?? co wy na to ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Najlepiej jak by podał ktoś metody w których nie trzeba wkładać za dużo kasy albo takie w których nie trzeba mieć za bardzo wiedzy mechanicznej Kup mocniejszy motocykl. Najtaniej, a i znać się nie potrzeba. Być może zabrzmiało to złośliwie, ale tak naprawdę jest to szczera prawda. Pozdro, Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 Kup mocniejszy motocykl. Najtaniej, a i znać się nie potrzeba. Być może zabrzmiało to złośliwie, ale tak naprawdę jest to szczera prawda. Dokladnie a tak na marginesie to kur.a ktora 50 to nie mul :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 nie ma jak to profesjonalna rada....:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieprz Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 sprawdz na hamowni ile odbiega od książki myśle że montaż turbiny i nitro rozwiąże problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 myśle że montaż turbiny i nitro rozwiąże problem :-D :-D :-D :lol: :twisted: jest taka opcja jak "szukaj" a kto szuka ten znajdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachu Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 przeciesz moja ts-ka która ci sprzedałem ma wystarczajaco mocy :P tylko szybko sie nudzi ;) :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi