PGR Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 hmmm... no ja się tam na pizdzikach nie znam ale wiele z nich ma podświtlenie tablic... W końcu Polska to nie pępek świata i gdzie indziej mogą być inne przepisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 wiele z nich tzn? bo ja jakos takich nie znam ... podaj modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 motorowery chyba nie musza miec... z racji tego ze predkosc max motoroweru to 45km/hwiec niema problemu z dogonieniem kierowcy (to tak na chlopski rozum) tak samo swiatlo stopu, a motorowery jescze przegladu nie przechodza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik8888 Opublikowano 4 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 MOtorower jak motorower :(:D:D dodam jeszcze że to jest 125/50..... niby ma to przezroczyste szkiełko od spodu lampy ale czy to coś daje??? i tak w nocy nie jeżdże..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 niby ma to przezroczyste szkiełko od spodu lampy ale czy to coś daje??? aż za dużo - tablica rejestracyjna jest oswietlona jak bilbord w centrum miasta :) Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 PGR mowi prawde !! Tablice musza byc podswietlone!! ;) ...tyle ze mozesz być sprytny tak jak pan PGR i w taki sposob je oswietlić zeby byly oswietlone jak mowia to przepisy ale za hu*a nie mozna z nich odczytac numerów :twisted: ...moge to osobiscie potwierdzić ;) jechalem za nim metr i nie moglem odczytać jego numerów !! POZDRO!! :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik8888 Opublikowano 7 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 Czyli jak...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukass102 Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 W prawie każdym motorowerze jest podświetlenie tablic. Dobrym przypadkiem jest simson - motorower nienajnowszy ale już takie coś ma ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 simson? podswietlenie tablicy? pierwsze slyszei nie mow mi ze w prawie kazdym motorowerze jest podswietlenie, pokaz mi seryjny moto z roku 2004/2005 ktory ma podswietlenie? ja takich nie znalazlem, bo jak nie trzeba miec to po co? nikt jednak nikomu tego nie broni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 ale kurna beznadziejny temat !! ...wiesz co najpierw poczytaj przepisy ruchu drogowego a pozniej sie pytaj o takie pierdy !! i kto ci powiedzial ze nie trzeba miec oswietlonych blach ???????????? nie musisz montowac reflektora halogenowego na tablice wystarczy ze masz z tylu swiatla stopu ustawione w taki sposob ze rzucaja troche swiatla na blache!!! chodzi o to zeby byla widoczna twoja rejestracja!! bo w przeciwnym razie po co ja w ogole wozisz wieczorem !! :twisted: ///off topic/// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 do mnie bijesz? ostatni raz pisze ze MOTOROWER nie musi miec podswietlonej tablicy, TRYBISZ? czy powtorzyc? NIE MUSI ale MOZE, natomiast motocykl MUSI miec podswietlenie tablicy, jezeli swiatło tylne jest umiejscowione nad tablicą to zazwyczaj jest to przezroczysty kawalek plastiku na spodzie lampy, jezeli lampa jest umiejscowiona gdzie indziej to jest to dodatkowe oswietlenie, widziales kiedys takie dodatkowe oswietlenie w motorowerze? ... N/Cpozdro ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukass102 Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 W uboższych wersjach simsona może i nie ma podświetlenia tablicy, ale w wersju enduro (najbogatsza) jest przezroczysty tylny klosz od spodu. Z nowymi motorowerami nie miałem styczności, żeby sprawdzić czy mają to podświetlenie. Może kiedyś przepisy były inne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi