KML Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Ja też mam mitasa z tyłu chyba 9-kę , z tego co pamiętam , narazie sprawuje się dobrze lecz nieco popękał.Ostatnio po deszczu na ostrym zakręcie miałem poślizg na tej kostce i glebę, na mokrym trzeba uważać.Możliwe że było coś tam rozlane bo jakaś plama była, no i opony miałem całe w glinie bo zjechałem właśnie z toru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Nie no na mokrym zawsze trzeba z kostką uważać :( Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Ja mam w Tenerze (50 KM) Bridgestony TW 47 i TW48, uważam je za uniwersalne. Do spokojnej jazdy po trawie i piachu mogą być. Na suchym i mokrym asfalcie trzymają b. dobrze, aczkolwiek raz na zakręcie wjechałem na czarną plamę na jezdni i złapłem uślizg tylnego koła. Wróciłem żeby to obejrzeć i okazało się że to "kochani" drogowcy załatali dziurę smołą a woda stała w kroplach na jej powierzchni. Normalnie jak ślizgawka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inhalt Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 to co mam kupić?Przejrzyj temat "turystyczne enduro - technika i koszty".Tam pytałem podobnie, co kupić. A teraz jestem trochę mądrzejszy o doświadczenie. Mam Yamahe XT600 i polecam. W stosunku do Dr650 jest lżejsza o 20 kg, a to nie jest mało nawet w lekkim terenie. Za to jest słabsza o 10 KM i trochę wolniejsza wzakresie Vmax.Jeżeli zamierzasz jeździć w lekkim terenie i do szkoły to XT600 jest ok. TTR600 ma ten sam silnik (trochę mocniejszy) i znacznie lepsze zawieszenie w teren oraz kolejne 20 kg oszczędności na masie. Za to mniej wygodnie pojedziesz na wycieczkę za względu na kanapę. Sam sobie odpowiedz gdzie będziesz jeździł najwięcej.Moja rada: jeśli masz możliwość kupić TTR to bierz i będziesz zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gepardek Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 Ja miałem Metzelery i byłem bardzo zadowolony. Z Mitasów natomiast nie bardzo. XR 600 to jest to ;) I nie mówcie, że za mocne ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi