KLAUDIUSZ Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 http://motoafryka.blox.pl/html poczytaj sobie, jak narazie chłopaki maja dużo problemów z maszynami :P Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 klaudiusz---> juz nie chce TTr-y :-D nie no żartuje ale tamte warunki są ciezkie a ja nigdy w takich nie bede jeździł 8) zadałeś mi klina teraz :P dzieki i pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Pomyśl o Suzuki DR 650, naprzykład:) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thors Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Ja tam bym wzioł TT 600, bo bardzo mało pali. Stąd ta nie za duza moc. Do fulla 125 nie ma co porównywać. Przesiądz się a długo w siodle nie zagościszPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Do fulla 125 nie ma co porównywać. Przesiądz się a długo w siodle nie zagościsz to co mam kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Suzuki DR 650, niezly kop, pali malo, bezawaryjna :P Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thors Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 to co mam kupić?jeśli chesz 4t to rozważ XR 250/400 (chociaz może 400 to nie bo to ma j*b...cie konkret), DR 350, a jeśli masz pieniądze to EXC 250, WR 250. I zamiatasz glebe jak ta laluchna :PPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 a jeśli masz pieniądze to EXC 250, WR 250.pomijając to ze i tak nie mam kasy to wr 250 ma mniej mocy niz moja husqvarna i przede wszystkim nie nada sie tak na ulice :/jak już bym miał kupowac cos na sam motocross to honda cr 125 od roku '02 a jak nie mam jezdzic w motocrossie to szosa i teren lub sama szosa ale wtedy to bym bral zzr 600.na tor i szose mam juz wybrane ale jakbym miał brać na teren (nie tor) i szose to nie wiem co bym mógł brać.dr 350 to wiadomo że na szose jest za słaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thors Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 dr 350 to wiadomo że na szose jest za słaba Ja mam Dr 350 i nie narzekam, 130 km/h mi wystarcza. No ale jesli chesz jeżdzic więcej to kup hayabuse, bedzie w sam raz :P.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Ja mam DR 650 RSE, polecam, 160 km/h pójdzie :P Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Ja mam Dr 350 i nie narzekam, 130 km/h mi wystarcza. No ale jesli chesz jeżdzic więcej to kup hayabuse, bedzie w sam raz . jak bede kupowal cos na samą ulice to zeby jechalo przynajmniej te 200 i dlatego mysle ze zzr 600 bylby najlepszy, ale jesli zdecyduje sie na teren/szosa to chce żeby to w miare dobrze jezdzilo w terenie ale tez zeby w trasie sie tym w miare dobrze latało. Dobre by było jakies mocne supermoto o wiekszej pojemnosci typu huska te 610 bo to nie takie wyczynowe enduro jak exc 520 (i oczywiscie tańsze), a w trasie też sporo poleci bo to mocny sprzęt. z tym że jest problem bo od 98 roku dopiero robili z pompą oleju ale od tego rocznika zaczynają sie już droższe. A bez pompy nie bede kupowal bo wtedy nie mozna jezdzic po płaskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Co do opon enduro w kolejności 1. Continental TKC 802. Michelin T633. Metzeler MCE Karoo4. Pirelli MT 215. Maxxis C6006Testowali na suchym i mokrym asfalcie i ostro w terenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Ja mam Mitasy i bardzo sobie je chwale :( Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 slyszalem ze w mitasy gubia kostke i sa b.twarde wiec na asfalcie bardzo latwo o glebe jakiego masz sprzeta i le wazy i jaka moc ?? Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Mam Suzuki DR 650 RSE, moc około 50 KM, waga 194 kg :( Mitasy mam model E-07 chyba, gruba kostka uniwersalna i jakoś nie zauważyłem żeby sie ślizgała, opinie nie tylko moja :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi