Nitomen Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 da rade ale tylek i tak bedzie bolal :( ...... zalezy od tylka :( Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 TT ma tylko 42KM Skąd masz te dane?? W moim katalogu jest 46km a po zmianie wydechu na akcesoryjny nawet 50 :(Ale może twoje źródła mają rację :( Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 ja wszedzie widzialem 42 ,50 to jak dostawisz 2 garnek byl kiedys test gsxr po zmianie wydechu dysz i czegos tam jeezcze na hamowni wykazalo wzrost paru koni Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 Skąd masz te dane?? W moim katalogu jest 46km a po zmianie wydechu na akcesoryjny nawet 50 Ale może twoje źródła mają rację http://www.bikez.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 dobrze to kolejne pytanie..... czy istnieja do enduro opony uniwersalne takie żebym mógł bez kłopotu wjechać w pole :-D i na tych samych udać się do miasta?? i jak to jest z przyspieszeniami i wytrzymałością w tej TT-tce czy da sobie rade bez meczarni w małej trasie?? pozdro i dzieki za porady :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 motorbiker, pytaj dalej, bo mnie dokładnie te same kwestie nurtują co Ciebie :-) Pozdrawiam :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 pytam pytam a chłopaki juz nie maja cierpliwości do mnie chyba :( ale ...pytam bo zamierzam zakupić coś takiego i potrzebuje porad bo jak nie to wyladuje na CB 500 lub na Xj 600 :-D pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 potrzebuje porad bo jak nie to wyladuje na CB 500 lub na Xj 600 o nie, to trzeba chłopaka ratować zanim zejdzie na złą droge :(możesz kupić opony uniwersane i na nich pojeździsz na szosie i wjedziesz w pole ale raczej tylko w pole bo w żaden poważniejszy teren sie nie nadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 dobra a na kostce moge po ulicy jechać??? (wiem że się zetrze szybko) ale co z jazdą bo chyba bedzie bardzo niewygodna??? kurcze po Mtx-e nabrałem ochoty na jakieś enduro ale potrzebuje coś uniwersalnego w teren i do miasta jesii będzie potrzeba :P tylko chyba jeżeli chodzi o enduro to złotego środka nie ma nie?? dzieki za pomoc ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 e da sie przyzwyczaic do jazdy na kostce nie jest tak zle w zroznicowanej jezdzie na 3 -4 miesiace ci napewno wystarczy Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 oooo to już mnie pociesza :P tylko pewnie na kostce po ulicy będzie trudniej jechac i łatwiej w poslizg wpaść nie?? czy wymyślam teraz 8) ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 dobra a na kostce moge po ulicy jechać??? (wiem że się zetrze szybko) ale co z jazdą bo chyba bedzie bardzo niewygodna??? Zasadniczo mozesz tak samo jak na slicku w terenie :P Motocykl strasznie buczy, na asfalcie ma slabsza przyczepnosc, zmniejsza troche prędkość....Ja bym wzial tt600r na kolach enduro. I w lekki teren wjedzisz i po ulicy pojezdzisz...A co do miasta...hmm ttr-ka do miasta chyba średnio ale jesli nie bedzie tego miasta bardzo duzo to czemu nie ;) Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 właśnie....miasta mam pół na pół...do szkoły chciałem jeździć itp, i przy okazji w teren też wypaść czasem 8) [ Dopisane: 02-10-2005, 09:29 ]to może jest jakieś inne enduro godne polecenia na moje wymogi???? tylko nie za słabe :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Na oponach uniwersalnych w miarę dobrze pojedziesz po szosie, za to w polu to raczej ostrożnie. Bardziej polne drogi lub ścieżki ale różnych akrobacji raczej nie odstawisz. W roku ubiegłym w Motocyklu był test opon enduro. Continentala. Metzelera. Pirelli Michelina i Maxisa. Wyszło na to że każda nada się na asfalt nawet mokry, tylko różnie sie prowadzą. Testowane były na XT660R więc motocykl podobny do TTR-ki. Jak znajdę to napiszę która opona była najlepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 oooo wielkie dzieki Hun660 :P czyli uniwersalne na szose dadzą rade..... kurcze to musze dobrać coś do swoich potrzeb....bo w teren na pare chwil tez chciałbym się udać ;) dzieki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi