adu Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Jak zwykle zdania będą podzielone. Sama osobiście nie testowałam ciuchów firmy Metro, ale z tego, co wiem średnio cieszy się popularnością. Ale może to dlatego, że jednak od wielu lat na rynku dobrą sławą cieszą się ciuchy firm bardziej znanych i renomowanych, a co najważniejsze-sprawdzonych. Ja chyba sama, gdybym miała kupować ubrania firmy Metro, długo bym się zastanawiała. Może nie z obawy, że to polska firma, bo polska nie znaczy gorsza, ale jednak mam już jakieś utarte przekonanie, co do np. HG, Dainesse, Sidi itp.Jeśli ktoś rzeczywiście miał już styczność z tą firmą (Metro), to bardzo prosimy o wyrażenie opinii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popek Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 to ja sie tak podczepie pod temat troche i zapytam - wjakiej porze roku sa najlepsze ceny/promocje na ubranie - przed zima,zima czy po zimie, a moze nie ma to wiekszego znaczenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Ja na tym forum dowiedzialam sie o firmie P0adana...jak tylko cos uzbieram,to jade ogladac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek RF Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Z tego co wiem to wszystkie sklepy związane z moto w Niemczech mają na początku roku przeceny. Poszukaj w necie adresów-Berlin jest duży i np.POLO jest tam bankowo. Ja z kumplami wybieram sie do Drezna i to po raz kolejny. Nigdy sie nie zawiodłem-ani na cenach ani na jakości. Dodatkowo często trafiają sie tanie kaski- kumpel kupił kask za 130 euro przeceniony z 280 i inne akcesoria (torba na bak za 10 euro, plecaki,smary, itp.). Udanych zakupów, nie daj zedrzeć z siebie w PL bo to i tak w większości import z zachodu (nie płać 2x marży)Bardzo trafna uwaga, ceny możesz sprawdzić na www.louis.de lub www.polo-motorrad.deZ dojazdem nie ma problemu, w centrum berlina polo i HG sa obok siebie, Louis jest 5 km dalej na odrzeżach berlina. Pzdr to ja sie tak podczepie pod temat troche i zapytam - wjakiej porze roku sa najlepsze ceny/promocje na ubranie - przed zima,zima czy po zimie, a moze nie ma to wiekszego znaczenia ?Największe promocje są późną zimą (styczń-luty), przed wejściem nowej kolekcji.Możesz trafić wszystko za pół ceny, tylko może być problem z rozmiarami-typowe schodzą wcześniej.Ale generalnie jakieś przeceny są cały czas. Trzeba śledzić neta.Ja od 4 lat ubieram się w niemczech-zreszta cały szczecin też.Pzdr i nie dajcie sie oskubać w polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atrian Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Z dojazdem nie ma problemu, w centrum berlina polo i HG sa obok siebie, Louis jest 5 km dalej na odrzeżach berlina. Tak potwierdzam promocje są zimą, można coś zakupić w promocji nawet do 50% taniej. Ktoś kiedyś z forumowiczów szukał serwisówki do CB 500, taka właśnie była w cenie 24,95 euro w sklepie POLO w Berlinie przy Bundesallee 194 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi