aranka_t Opublikowano 28 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 To mnie Polokokt pocieszyles. Bo ja nie chce czekac do wiosnmy jak niektorzy doradzaja. Juz szukam motocykla i mysle ze szybko go kupie i chce jezdzic tak dlugo jak sie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Ja śmigam najdłużej jak sie da :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 mysle ze ceny teraz beda nizsze niz na wiosne :)i ciuchow i moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 No wiadomo, po nowym roku najlepiej kupić, jak z Salonu to duże zniżki będą bo będą wyprzedawać stare roczniki, a z ciuchami będzie podobnie :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudek146 Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Polecam firmę RETBIKE www.retbike.pl mam od nich kurtkę, spodnie,pas nerkowy i kolnierz na szyję.Kurtka i spodnie są lączone DLUGIM suwakiem (a nie jak w innych firmach kruciutkim ) co daje dobą ochronę przed zimnem. a i ceny naprawdę przystępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Trzeba wspierać rodzimy przemysł :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polokokt Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 aha, walasnie, teraz przeczytalem o RETBIKE i mi sie przypomnialo W modelu Rocky spodnie i kurtka jest laczona tez suwakiem wiec robi sie z tego prktycznie kombinezon jak trzeba i nie podwiewa, a do tego spodnie na plecach maja takie wysokie wykonczenie ze nie trzeba juz pasa nerkowego (jest On jakby czescia spodni). Do spodni dodatkowo jest jakby pol suwaka dolozone ze mozesz sobie ten suwak przyszyc do jakiejs innej odziezy i z nia spinac spodnie.Co do wywietrznikow to oczywiscie sa i jako tako sie spisuja latem, no ale jak kurtka czarna to wiadomo ze w pelnym sloncu jest dosc goraco na postojach.natomiast nie upieram sie ze akurat te ciuchy sa najlepsze, moze inna firma jakas robi cos podobnego jakosciowo za mniejsze pieniadze bo tu jednak ten doczesciowy komplet to wydatek rzedu 1000 PLNPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Zaraz będe szukał tych wywietrzników, kurde, jak znajde to sie wkurwie, tyle sie napociłem :-D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Cześć Fakt , Modeka ma po bokach na z przodu rozpinane wywietrznikii nawet nieźle to działa. Jak jest upał trochę robi się gorącoale mozna kupić takie sportowe ubranko zakładane bezpośredniona ciało (nie są to stringi), które odseparowuje wilgoć od ciałai czuje się w tym nawet stojąc jakby tak lekko przewiewało.Ta odzież ma swoją nazwę - niestety nie pamiętam, ja to kupiłemw sklepie wspinaczkowym.Jak do tego spodnie będą miały również wywietrzniki to jest znośniew gorące dni.Natomiast zimą to bajka. Jak tylko jest sucho - nie ma śniegu nadrodze, przy dosłownie każdej pogodzie również minus (sprawdzałem)po założeniu podopinek można jeździć dłuższe trasy.Kombi ze skóry na lato chciałbym mieć ale to ubranko świetniesię sprawdziło bo myśłę, że więcej bym zmarzł niż się przegrzał.Polecam. Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 No i znalazlem :) Extra, upal 32 a ja z zamknietym wywietrznikami zasuwalem 8) Ale Jeleń zemnie, ha ah aha ha haha ahhaa :-D DZIĘKI IRISH ;) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 masz na mysli bielizne odprowadzajaca wilgoc? n/p http://www.polarsport.pl/index.php/mkSklep...,83/Bielizna,9/fajna sprawa a co do stringow... to sa i tak wystarczajace przewiewne :mrgreen: a powaznie: w swoim komplecie mam te suwaki do laczenia kurtki z portkami. ale suwak nie jest wszyty w kurtke. wiecie gdzie w Wawie ktos moze wszyc to? to chyba jakos specjalnie sie szyje zeby nie zniszczyc wlasciwosci materialu? [ Dopisane: 28-09-2005, 16:10 ]No i znalazlem ;) Extra' date=' upal 32 a ja z zamknietym wywietrznikami zasuwalem 8) Ale Jeleń zemnie, ha ah aha ha haha ahhaa :-D DZIĘKI IRISH :P[/quote'] spoko :) polecam sie na przyszlosczwroc uwage ze masz np kieszenie w spodniach ;) ja ich tez nie zauwazylem od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aranka Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 No wiadomo' date=' po nowym roku najlepiej kupić, jak z Salonu to duże zniżki będą bo będą wyprzedawać stare roczniki, a z ciuchami będzie podobnie :)[/quote'] To moze lepiej poczekac do Nowego Roku...Chociaz nawet teraz sa roznego typu promocje. ja chce Kawasaki ER 5 , ewentualnie (choc mniej chetnie ) Suzuki GS500. Suzuki testowe z przebiegiem 1000 km mozna kupic juz za 14 tys z hakiem a inne z propmocji za 17 z ubezpieczeniem. Nie znalazlam takich promocji na Kawasaki, ale ogladalam roczniki z 98 i 99 za ceny okolo 8 i 9 tys do negocjacji. Myslicie ze to dobra cena, bo wole kupic uzywany na poczatek, kiedy jeszcze nie do konca pewnie wiem, czego chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Kawasaki ma opinie dosyć awaryjnych, tak slyszalem :) Suzuki jest ok, ale na początek używany, mniejszy ból serce przy pierwszej glebie ;) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aranka_t Opublikowano 28 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 no jest w tym jakas racja jesli chodzi o uzywane, jak juz jest porysowany to jedna ryska w te czy w tamta nie robi roznicy :o) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Dokladnie, znam z wlasnego doświadczenia 8) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi