emzet Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 ZAPROSZENIE Parafia pw. Świętego Brata Alberta w Mnikowieoraz grupa motocyklistów z Krakowa i okolic serdecznie zapraszają wszystkich motocyklistów na Mszę Świętą. Wspólnie pomodlimy się za udany sezon motocyklowy oraz za przyjaciół, którzy odjechali na niebiańską autostradę. Uroczystość odbędzie się w sobotę 15.10.2005 r. o godz. 12.00 w kościele parafialnym pw. Świętego Brata Alberta w Mnikowie pod Krakowem. Równocześnie prosimy o poinformowanie organizatorów o imionach i nazwiskach kolegów i koleżanek którzy odeszli, a w intencji których chcielibyście ofiarować tę mszę. Prosimy takze o zaproszenie w imieniu organizatorów Rodzin zmarłych. Szczegółowy plan dostępny jest na stronie: www.muzyk.foxnet.plKontakt: e-mail: [email protected] lub tel. 601089008 ___ps. info można tez uzyskać na www.grupa-poludnie.info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Piękna inicjatywa. Dla mnie jednak za daleko. Gdybym miał taką płynność finansową, jak potoczyście mój silnik połyka benzynkę sytuacja wyglądałaby inaczej. Będę z Wami duchem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 Ja planuję jechać, ale wszystko zależy od pracy i pogody. Ufam, że się uda :-) :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emzet Opublikowano 28 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 tutaj jest okreslone miejsce spotkania przed mszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 Pogoda zamówiona więc nie ma się czego bać :DBrać namioty i przyjeżdżac i sie bawić :D TRZEBA BYĆ TWARDYM a tak na poważnie, plan dnia: 11:00 Spotkanie przy ulicy Tetmajera (Bronowice) 11:15 Wyjazd do Mnikowa 12:00 Msza Św. w kościele parafialnym w Mnikowie k/Kryspinowa wraz z poświęceniem motocykli13:30 Poczęstunek połączony z atrakcjami dla mieszkańców Mnikowa- zabawy i przejażdżki motorowe dla najmłodszych- miasteczko komunikacyjne – autochodzik - przejażdżki motocyklami dla dzieciaków16:00 Przyjazd do Kryspinowa - pokaz motocykli- miasteczko komunikacyjne dla dzieci- przejażdżki motocyklami po Ośrodku- ognisko UWAGA: Zarówno kierowca i pasażer obowiązkowo powinni mieć założony kask. W imprezie wezmą udział dzieci z Domu Dziecka Nr 7 w Krakowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 Witam,bardzo fajna impreza, masa motocykli, masa uśmiechów od dzieci :D . To jeden z obowiązkowych punktów w moim programie "jedź tam napewno" :D pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimer Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 Niech jakiś dobroduszny forumowicz/forumowiczka wspomni mnie w swych modlach :D , bo ja niestety nie dojade - w weekend pracuje :cry: pozdroZimer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 14 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 Jedzie ktoś z Cz-wy lub okolic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi