gixer Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Witam!!Cos stao sie z moim SRADzikiem przy 10 000 tys zaczyna mi szaprpac tak jak by odcinalo zaplon tylko szarpanie jest bardzo mocne i dalej nei da sie go wkrecic, w serwisie tez mi nie pomogli jak macie jakies pomysly co moglo sie stac to pomozcie!!! Pozdrawiam wszystkich :)Tomekdodam jeszcze ze na wolnych obrotach wkreca sie normalnie do konca a wlasnei na biegach nei moze przejsc 10 tys:/PROBLEM ROZWIAZANY!!JEDNAK TO BYL LUZ NA STOPCE I CZUJNIK MI ODCINAL ZAPLONDZIEKI WASZYM PODPOWIEDZIOM MOTOREK JEST ZDROWY:)POZDRAWIAM WSZYSTKICH:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Ktory to SRAD?? Rocznik...Może moduł Ci pada albo coś z paliwkiem nie bangla(wtrysk?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gixer Opublikowano 26 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 96 rok, modul sprawdzalem od kolegi wykrecilem i tez to samo sie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Na poczatek moze rocznik, jaki przebieg, czy byl katowany i czy byl wczesniej serwisowany.Janek. [ Dopisane: Poniedziałek Wrzesień 26, 2005 8:11 pm ]Aha to konieczny porzadny serwis- cos z ukladem paliwowym nie tak.Po kolei czyszczenie , regulacja i synchro gaznikow, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gixer Opublikowano 26 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 rocznik 96 jak go kupilem to mial 24 tys i teraz ma 34 w tym sezonie zrobilem 10 tys i powiem ze go nie oszczedzalem :) i jak sie nauczylem na gumie latac to codzienie z klamki bylo strzelane:) i wydaje mi sie ze po ktoryms ladowaniu mogo to sie stac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz eF Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 rozrząd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gixer Opublikowano 26 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 byl niedawno w serwisie i wszystkie regulacje tez byly robione mozliwe ze cos z tym paliwem mam nei tak ale czego by tak szarpalo mocno od paliwa?? aaaa, i dodam jeszcze ze czasami mi gas i po chwili dostawal samozaplonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 mozliwe ze cos z tym paliwem dostawal samozaplonu bardzo możliwe :? w katamaranach często tak się działo od ch... paliwa :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gixer Opublikowano 26 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 paliwo tankowalem tam gdzie zawsze wiec chyba nei od paliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz eF Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 jeśli gasł i dostawał samozapłonu to moim zdaniem należałoby sprawdzić zapłon, to ze motocykl był niedawno w serwisie niekoniecznie musi oznaczać, że wszystko zistało git zrobioneczasem największym specom fuszerka się trafiasprawdziłbym rozrząd mimo wszystko, potem zapłon, potem przewody i całą elektrykę, suzuki mają to do siebie, że styki lubią im śniedzieć, można sie wściec szukając gdzie prąd zginął - nie ma go, a potem sam się odnajduje - czeski film, nie wiadomo co gdzie i jak (prądy błądzące?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitia Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Sprawdź czy nie masz luzów na bocznej stopce, kumpel tak miał i mu odcinało zapłon, bo uaktywniał się czujnik przy bocznej podstawce. Pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gixer Opublikowano 27 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 wlasnei mam luzy na tej stopce ale sprawdzalem tylko na postoju co sie dzieje ale sprawdze lepiej to [ Dopisane: 27-09-2005, 10:14 ]Jednak to byla stopka ,sradzik znowu wkreca sie pod czerwone bez problemu ,dzieki za podpowiedz pozdroTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi