yamahadt80lc2 Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Moja yamaszka przerywa od 4,5 tysiąca obrotów i cieżko sie wkręca na obroty a przy tym straciła na mocy. co może być?? gaźnik już czyściłemprosze o pomoc [ Dopisane: 27-09-2005, 22:53 ]co jest z wami? przecież dużo osób ma dt czy naprawde nei wiecie co moze być jak straciła na mocy i przerywa?? to stało sie nagle. i nie wiem co to moze być bo swoją dt mam od niedawna i jeszcze nie poznałem dobrze jej budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik8888 Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 Witam!!!Mój kolega miał tak samo, myślałe że to wina tłoka więc go wymienił... ale niestety miał zapchaną końcówke wydechu, więc sprobuj zdjąć końcówke i pojeździć troche zobacz czy jest jakaś różnica, jeśli jest to czeka Cie wypalanie, albo rób przelotówe...:(:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 Przedmuchy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi