rob_rocki Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 embe! - jesteś wielki! :-) powinienem dopisać: "Kto Embego słucha, temu obca marskość ducha" :mrgreen: ..w przeciwieństwie do marskości wątroby, poniewaz embe nie pije więc mozna przy nim pić za dwóch! :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 kurcze z tą nagrodą myslałem ze to zart 8) ... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość roch Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 Okazja może się pojawić nawet wcześniej w związku z Twoim (Waszym) miejscem zamieszkania. Dwa koła? Kulikowisko na wiosnę? Mam nadzieję, że się zrozumieliśmy No proste:] Planuje w przyszly weekend w bieszczady.Zapraszam na wyprawke...Rzecz jasna nie tylko ciebie!! Pozdro 650 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 kurcze z tą nagrodą myslałem ze to zart ... nie, Świnta PRAWDA ja dostałem tela. Ty pewnie dostał byś WINKO.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l3ft Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 A co z Dominikiem??Zostal w Borkach buehehhee :-D no nie mogę heh w końcu zerwał się z wyra i pojechalimy do domu. Pisałem o tym wcześniej :) LUDZISKA a może tak przenieście się do ZLOTÓW bo tu mielimy się jeno meldować...P.S. LUZI mówiłeś, że po dwóch jesteś łatwy a zjadłes 4 dania :) :-D no chyba, że mówimy o grillu a nie o dzikiej kaczce z kawiorem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 po 2 piwkach głuptasie - nie rozgryzłeś tego i dlatego musiałeś spać sam (a miałem taką ochotę.... :oops: :-D i samemu wciągać biochazardowe dwu-pierdziany-piwne moderatorów :mrgreen: ok, ok przenosimy się na wątek do zlotów http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...er=asc&start=50a tu niech napiszą ci co jeszcze nie dotarli :-) [ Dopisane: 27-09-2005, 22:38 ]p.s dzięki Embe za sprawdzenie ! Ja bym się tego nie doszukał :roll: no i podobno nie można tłumaczyć "Pisma Świętego" na swój sposób, a tym bardziej zrozumieć niektórych rzeczy w niej zawartych... Wielka graba dla ciebie kolego :lapagora: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi