rybson13 Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 o faken stracilem ch&^a :) hehe no to miales szczescie, ale powiedz mi czmeu oleju nie bylo? to nie 4t zeby olej bral musisz miec gdzies wyciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HubZG Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Napewno gdzies CI wycieka miałem podobnie ;] ja na twoim miejscu posprawdzał bym simmeringi !! bo chyba nie wyparował :):D pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 29 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 no Rybson...dawaj no tu swojego h*ja,musze go obciąć...tasak i na raz?czy ucinać tępym nożem? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 haha jestem dziewczyna i tu cie mam :) szkoda ze moja tajemnica wyszla najaw. tak pozatym simmeringi to tez moze byc przycyzna ale napisal ze zmienial... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Nie chce zakladac nowego tematu o olejach bo jest ich sporo wiec napisz w tym.Nie weim co ile trzeba zmieniac olej w skrzyni w dwusuwie co rok czy co ile? Pozdrawiam! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 29 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Co sezon,tak slyszalem.W enduro może częściej?Bo bez sprzęgla w terenie poginasz?No niewiem,nie wymądrzam się.Ale ja co zeson wymieniam. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Ja sobie zalozylem jak mialem Cagive ze wymieniam co 3000 km i tak wymienialem. A w instrukcji bylo napisane ze co 5000 km. Jak kto lubi jednym slowem, ale ja wole zainwestowac kilkanascie zł w olej niz potem kilkaset w rozbiernie silnika i wymienianie czegos w skrzyni. Taka sama zasade mam przy oleju silnikowym - im lepszy olej tym dluzsza eksploatacja, bez usterek i zawiekszony okres pomiedzy wymianami tloka.itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 29 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Lepiej nie oszczędzać...bo wreszcie sie motocykl za przeproszeniem ''wku*wi" i da nam porządnego kopa w dupe...i przestanie jeździć.Ja w sprawach technicznych motocykla nie oszczędzam...próbuje nie oszczędzać. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 ku*wa siwy, to nie czterosuw zebys mial bagnecik czy okienko :-D on nie ma jak wpierprzac oleju chyba ze cieknie z silnika Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 30 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 kur*a siwy, to nie czterosuw zebys mial bagnecik czy okienko Tak?Weź se pooglądaj jak to jest w Nsr'kach. :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 kur*a siwy, to nie czterosuw zebys mial bagnecik czy okienko tak ? a ja widzilem dwusuwy i z bagnetem i z okienkiem :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 30 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 kur*a greedo, to nie czterosuw zebys mial bagnecik czy okienko :-D A jednak mialem racje :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 kur*a greedo, to nie czterosuw zebys mial bagnecik czy okienko :-D A jednak mialem racje :lol: No to zjedz sobie na recznym z radosci :( Nie wiem tylko po co tam bagnet albo okienko. Bo to słuzy chyba do sprawdzania poziomu oleju ktory w 2t srednio ma jak sie spalic :( Moze ew. wyciec Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi