brugi Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 Chłopaki pomóżcie bo już mnie kur**ca bieże z tym moto, sprzęgło wysprzęgla na nie wciśnietej klamce, jest moim zdaniem dobrze poskładane, linka jest troche kijowa ale nie ma to znaczenia, powieccie mi coś o tym sprzęgle co mam z nim zrobić a może inaczej złożyć jak macie to dajce foto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niagara Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 w koszu sprzeglowym wyrobil ci sie otwor do ktorego wchodzil wal i sprzeglo obreca sie na wale i dlatego ci wysprzegla. najlepiej zalatw sobie nowy koszyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brugi Opublikowano 24 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 Kosz był nowy!!!!Wprawdze nie nówka ale był.A pozatem jak wczesniej poskładałem to działało jak pszczólka tylko teraz jak ostatnio moj kuzyn rozebral to nie moge znowu poskładąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 może źle zamontowałeś tą tuleje z łozyskiem dociskowym? Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brugi Opublikowano 25 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 No może ale tego chyba nie da sie źle poskłądać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mzpower Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Zdejmij dekielek od napędu obrotomierza, i sprawdź czy nie odkęciła sie nakrętka z zebatką (ona napędza obrotomierz). W mojej to była najczęstsza przyczyna awarii sprzęgła (ślizgania). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brugi Opublikowano 25 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Nie, nie nic z tych żeczy bawilem sie juz jak jest dokrecona na full i poluzowana.Chyba dam do mecjanika.Zna ktoś jakiegoś ale taniego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solo Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Da sie poslkadac sprzeglo.... Np jesli podkladki okragle dasz na blaszki a nie pod ten elemnet z lorzyskiem ktory opiera sie na tulejach....Sprawdz tez to co pisal niagara.Jesli sprzeglo mozesz zdjac palcami bez sciagacza to nastowe jest wurobiony kosz i trzeba zmienic.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niagara Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 jesli ten naped obrotomierza by ci sie poluzowal a motorek byl by zapalony i troche pochodzil to kosz juz o dupe rozbic :? momentalnie sie wyrobi ta dziura a i wal moze jeszcze na tym ucierpiec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brugi Opublikowano 26 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Da sie poslkadac sprzeglo.... Np jesli podkladki okragle dasz na blaszki a nie pod ten elemnet z lorzyskiem ktory opiera sie na tulejach....Tak też myslałem ze to moze byc to ale nie bylem pewien poniważ dalem motor kuzynowi ktory tez sie troche zna (ja nie mialem czasu) i myslalem ze zrobi a tu dupa, jeszcze gorzej.Wtedy mi sprzegło smigało i to ładnie.ZObacze i dam te podkladki na te plaszki jak mówisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi