>DANIEL< Opublikowano 23 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 zawsze mnie zjadą :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteque Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 najlepiej mu nieodpisywac i tak niekupi motoru i teraz i za rok i za dwa lata bedzie tylko pieprzyl glupoy zawracjac dupe Po co takie bzdury piszesz? Pół roku temu (czy kiedy tam kupiłeś jamache) inny mądraliński mógłby to samo powiedzieć o tobie. Skąd to wiesz co on kupi a czego nie kupi. Jasnowidz? Mi też może coś przepowiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milanrmx Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 qpa porostu prujesz sie jak stare przescieradlo i weź przystopuj bo kiedys po tobie wszyscy pojadą moze wrocmy do tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 znaczy sie moje zdanie jest takie...poczekamy jeszcze pol roku i nikt nie bedzie mogl zakladac tematow bo go zjada wszyscy, bo wszystko juz bylo :]tak wiec z forum zrobi sie encyklopedia.motocyklitow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 jamacheQpa kupił Yamahę a nie jamache :-D :lol: :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 Hehehe... uwielbiam gdy 15to latki pozjadaja wszystkie rozumy :lol: :lol: tak wiec z forum zrobi sie encyklopedia.motocyklitowSlow mi brak. Prawdziwa encyklopedia doswiadczen to dobre jakosciowo forum (i funkcja SZUKAJ)... ale czesc z was nigdy nie powinna na takowe trafic. (...) :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 Hehehe... uwielbiam gdy 15to latki pozjadaja wszystkie rozumy Znalazl sie dorosly, raptem 6 lat na karku i juz fika :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 Slow mi brak.nie moj problem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteque Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 Qpa kupił Yamahę a nie jamache Miał być żart ale następnym razem się powstrzymam albo napiszę że to żart. Albo w ogóle zamknę się w sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 23 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 a co sądzicie o tymhttp://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C537989 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 a co sądzicie o tym http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C537989A to akurat ja ją robiłem. Wpakowane w nią jest 1100zł + robocizna. Motorek naprawde wart swojej ceny + wielki plus czyli rejstracja na motorower. Odblokowana w 100% + tuning cylindra fitra i zaworu wydechowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 24 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 a jaki był ten tuning filtra i cylindra :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 a jaki był ten tuning filtra i cylindra :?:Fitr ma teraz większy dolot i dostaje wiecej powietrza, w cylindrze sa skryowane kanały i okna i troszke porawiony kszałt zaworu wydechowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 24 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 A ile ta właśnie dt 125 ma KM :?: I czy nie będzie za mocna jak na pierwszy motor :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 A ile ta właśnie dt 125 ma KM Ponad 30 I czy nie będzie za mocna jak na pierwszy motor Na poczatku może być zamocna bo ona naprade ostro jedzie. ale zawsze można ją zdławić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi