Skocz do zawartości

Jaka jest najszybsza 50tka??

Marcin Neo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

się ciągle psuje przez swoje 2sówowe wysilenie

jezeli kogos stac na taka Apke, to i go na naprawy bedzie stac... tymbardziej ze i tak wiekszosc(podkreslam ze nie wsyzscy) oddaja do serwisu... coprawda inna sprawa jets ze mna....aele mniejsza o to. chyba nie o to to tu chodzi:P

się ciągle psuje przez swoje 2sówowe wysilenie

jezeli kogos stac na taka Apke' date=' to i go na naprawy bedzie stac... tymbardziej ze i tak wiekszosc(podkreslam ze nie wsyzscy) oddaja do serwisu... coprawda inna sprawa jets ze mna....aele mniejsza o to. chyba nie o to to tu chodzi:P[/quote']

Aprilla robi najlepsze, pod względem trwałości i zarazem prędkości 50ki

Czytaj uważniej , bo niewziołeś pod uwage tego co tym razem podkreśliłem.

z powszechnie znanej opinii najmniej awaryjne i szybkie to rs50'ki

Naco komu 50ka co leci 140 :D i się ciągle psuje przez swoje 2sówowe wysilenie

Pzdr

17353.gif

ahhh... sorki bardzo...

a ja slyszalem ze japonskie sie najmniej psuja i dlatego wybralem honde ns-1. coprawda apki sa (moim zdaniem) duzo ladniejsze od wszystkich motorowerow o wygladzie scigaczy(no moze nie od motorspaniii RX50- ale to juz wyyyzsza polka) to ja jednak wolalem pozostac przy japonii... rzecz gustu i tyle. z drugiej strony znowu przejechalem zaledwie 3tys na MBXie i 500 na ns-1 wiec nie moge sie wypowiedziec co do awaryjnosci. z lekka za malo.

No zgadzam sie że japońskie się żadziej psują niz motorki innych marek ale (kiedyś było porównianie) Aprilli 50ki wyjądkowo sie udały i tylko w tej klasie mają przwage trwałości nawet nad hondą której jestem zagorzałym zwolennikiem.

17353.gif