motorider Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 Czy ktoś wie gdzie można kupić lub wykonać naklejkę z 'logo' SHL do modelu m11 na bok zbiornika paliwa (kolor czarny)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 a przypadkiem te logo nie jest wytłoczone w zbiorniku? Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drops Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 www.agmot.prv.pl - tu są naklejki do shl, ale czarnej nie ma, jest tylko metalik, ale zobacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorider Opublikowano 24 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 Starsze roczniki miały tłoczone logo, ja mam nowszy i jest malowane. Dzwoniłem do agmotu, nie maja czarnych. Znalazłem firme która zrobi mi naklejki jeżeli dam im je w wersji elektronicznej. Jeżeli ktoś ma na kompie ładne logo SHL to prosze o przesłanie na adres [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l3ft Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 poka zdjęcie jak toto wygląda (jakiś link albo cuś) dokładnie to zobaczymy co sie da zrobićpzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorider Opublikowano 26 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 l3ft nie wesz jak wygląda SHL M11? 8O zajżyj na tą strone http://shl.republika.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l3ft Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 motorider z całym szacunkiem ale szanuj czas innych :)Znajdź zdjęcie, na którym widać konkretnie TO, czego potrzebujesz :) Po co mi cała galeria shl'ek? :). Pisząc poprzedniego posta miałem na mysli zebyś właśnie takie zdjęcie znalazł - na ktorym bedzie ta naklejka o której mowa w temacie - spadam dalej ryć w wektorach i czekam na linkę :DP.S. shl'ką jeździł ojciec lub wujek niejednego z nas 4umowiczów ;-) ja tez miałem kiedyś ową...potem była wsk 125...eghh długoby opowiadać ;) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 l3ft nie wesz jak wygląda SHL M11? chłopie l3ft z tego co słyszałem, dorobi naklejki do wszystkiego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorider Opublikowano 27 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 naklejka wyglada mniej, więcej tak jak ta na górze strony http://shlka.webpark.pl/menu.html tylko to co czarne jest białe, a białe jest czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l3ft Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 no i widzisz Panie motorider jak się chce to można :) naklejka jest do zrobienia...posiedzę trochę, przerobię, wypije, zapalę....eghmmm się zapędziłem :) Ogólnie sprawa wygląda tak - mam maaaaaasę roboty więc jak tylko znajdę chwilę to się tym zajme - przypomnij mi o tym np. w piatek - moze bede miał trochę czasu...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorider Opublikowano 28 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 wielkie dzięki l3ft, na pewno się przypomnę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l3ft Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 tak toto by miało wyglądać ? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorider Opublikowano 2 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 Średnica loga to 62 mm, szerokość linii okręgu 4 mm, szerokość liter 3 mm, "koniec" litery L powinien być na równej wysokości z "poprzeczką" litery H Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l3ft Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 no i wszystko jasne, poprawiłem wg wskazówekpasi ? :arrow: http://www.forum.motocyklistow.pl/album_pa...php?pic_id=1364 :Ppzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorider Opublikowano 3 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Ogólnie może być, ważne aby zostały zachowane wymiary szczególnie średnica. Jaki jest przewidywany koszt 4 szt takich naklejek? [ Dopisane: 11-10-2005, 18:42 ]l3ft czy podejmiesz się wykonania tych naklejek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi