generał Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 Ustalmy godzinę wyjazdu , może ruszymy tyralierom. ja jade czekam na propozycje moja to g.18 z walow w piatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ketchupvfr Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 Ustalmy godzinę wyjazdu , może ruszymy tyralierom. hm, ciekawy szyk jak na możliwości naszych dróg :mrgreen: nio chyba ze pojedziecie we 2 motocykle :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 28 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 ciekawy szyk jak na możliwości naszych dróg ale tak w ogóle to się nie czepiasz... :-D :-D :-D :-D Tyralierom to tylarierom .... my wszystko potrafimy :-) :-) :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Wlasnie .. jak z tymi pokojami .. czeba rezerwowac.. bo ja jeszcze nie wiem na 100% tylko na 99 ;] ?? No i ja bym se wczesniej leciec chcial niz o Generalowej 18 h.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 29 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 jak z tymi pokojami .. czeba rezerwowacmiejsca jest w siuś i trochę nic nie trzeba rezerwowac tylko przyjechać.A tak na marginesie to robimy balangę na Żurka imieniny. :) ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 szczepienie przeciw grypie => chory = odpadam :(:(:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 szczepienie przeciw grypie => chory = odpadam no nie daj sie ba(k)teriom..... czosnek, cebula, osikowe kolki... i w ptk na kun bracie :] .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Darth1 Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Chetnie sie wybiore. Postaram sie zwolnic z pracy w sobote... Moze godzina 19 bylaby odpowiedniejsza?Wiekszosc chyba konczy zarabiac w piatek o 18??Pare minut na przygotowanie tez by sie przydalo :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Witam! Widząc po postach, impreza w Niechorzu sie udała :-D . I ja to potwierdzam było zajefajnie. Dziękuje za pozwolenie uczestnictwa w tak fajnej imprezie :P . Za wszelakie kłopoty przepraszam w imieniu uczestników i swoim. Pa do następnego spotkania. Pozdrawiam Wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 7 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 Po tym zlociku mamy tez fajowe kontakty z koleżanką z Anazonek z DaniiTak trzymać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rusty Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 Po tym zlociku mamy tez fajowe kontakty z koleżanką z Anazonek z DaniiTak trzymać ;)-Dzieki Carioka!! Bedziem trzymac! Rusty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi