kaczes Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 ostatnio los mnie rzucił w te okolice i chciałem sie spytac czy moto brac forumowa w tych stronach istnieje. Pare razy widziałem motocyklistow na zapasowym lotnisku koło Mirosławca wiec jak ktos jest to dajcie znac jakies piwo itp bo sie tu zanudzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMax Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 mieszkam 50km od Pily i 40kilka od Walcza w strone Koszalina... no i na stale tylko w sezonie bo poza nim studiuje w Krakowie, ale na piwko czy przejazdzke zawsze chetny jestem :-) pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Ja także z bracią motocyklową tutaj mieszkam. M.-in trajka66, Wazzabi, Yosarian wszyscy mieszkamy w pile. W niedziele w godzinach popołudniowych ok 16 zazwyczaj na lotnisku zjeżdzają się motocykliści głownie na ścigach, ale są także nakedy. W pile jeździ kilka sprzętów, virago, gs ale wszystkich nie znam. Jednym słowem- zapraszamy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMax Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 W niedziele w godzinach popołudniowych ok 16 zazwyczaj na lotnisku zjeżdzają się motocykliści głownie na ścigach wlasnie... slyszalem ze ciekawe rzeczy czasem sie tam dzieja... :-) jak juz bede mial F2 to wpadne :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 ostatnio mieli grilla i szaleli dosyc przednio :P Przyjechaliśmy ekipą ja z kumplem na jawce i trajka66 na cagivie i heh krótko mówiąc: jawke wyśmiali ;) Ale i tak było godnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczes Opublikowano 26 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 a o jakie lotniskochodzi te na trasie na czaplinek czy jakies kolo Pily jeszcze jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMax Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 stare lotnisko wojskowe w Pile... na obrzezach miasta, dojazd jak na nowy osrodek szkolenia kierowcow ja poki co nie mam czym sie tam pojawic :-)wlasnie szukam jakiejs ladnej F2, moze F3 :] bo GSa sprzedalem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Luz wpadaj jak cos sobie kupisz, to mozna pogadac. A dziduja chlopaki co tydzien w niedziele po poludniu - trzcianka, chodziez i pila czasem ktos ze zlotowa. Co tydzien jest ze 20 sportow, jak ktos nie ma daleko to naprawde wpadajcie dobre miejsce gdzie mozecie sie wyszalec i policja nie gania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit_1 Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 jeżeli chodzi o lotniska to u nas ich mnogo :) ale zapraszamy na nasze dróżki.... jam z wałcza u nas tez ekipa jest..ale teraz porozjeżdzalismy sie troszku ale na next sezon ..zapraszamy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCYŚ Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 ostatnio chłopaki przeniesli sie na boczny pas bo ochrona ich przegnała z głównego , chłopaki lubią się powygłupiać :) Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit_1 Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 my z wałcza latamy na pas koło broczyna to jest jak sie leci z wałcza na kołobrzeg.... tam jest zero ruchu i calutki pas dla nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 jasna dupa super!!!!!! Chyba to wpisze w mały kalendarzyk ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Wrzucam kilka fotek z lotniska. A to nasza niekompletna pilska młodzieżówka motocyklowa 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 na 2 focie widać moją jawencje w prawym górnym rogu a na fotce ostatniej widać mnie - tez po prawo czarna koszulka i czarne spodnie blond włosy długie. Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROFAN Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 Bardzo fajne miejsce… podoba się mi tylko nie wiem czy jeszcze w tym roku da rade tam dojechać… ja stoję po glebie a z kimś na plecach nie wypada… ale na przyszły rok jak najbardziej… tylko jakiś kontakt z waszą ekipą???? Bo my w PMI też trochę moto tu mamy… Napalonych na długie proste:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi