ural_zgora Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 witamMam urala m63 z oryginalnym dyfrem. Otoz w tymze dyfrze zabierak (to do czego przykrecony jest talerz) z jednej strony jest podparty na lozysku tocznym ,a zdrugiej strony na panewce. Bardzo wiele osob to dziwi, twierdza ze powinno byc tam lozysko igielkowe. Czy ktos spotkal sie z czym takim w swoim uralu?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Witam Panewki były w starszych modelach (tak mysle).Wymieniłem zabierak, dałem igiełki i nową bieżnie zewnętrzną i jest git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 też myśle że w starszych radzieckich motocyklach były panewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 ja mam w uralu z orginalnym dyfrem panewke. rocznik 1970. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zapek Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 zgada się u mnie w dyfrze chyba z m-72 też były panewki, ale wymnieniłem na łożysko igiełkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 24 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 ja mam w uralu z orginalnym dyfrem panewke. rocznik 1970.Moj ural tez A.D 1970. A wymieniales kiedys te panewki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 nie, panewki mam ciągle te same. poprzedni właściciel (tatuś mój) chyba też ich nie wymieniał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 25 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 u mnie zdaje sie tez sa fabryczne. jak z dwa lata temu zakladalem 9 to byl tam lekki luz. Ale zbytnio sie tym nie przejełem :-) . Te motocykle sa wykonywane w 10 klasie dokladnosci :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 a koła rozrządu są składane do silników i docieraja sie dopiero w pracy :-D :-D . luuuuuzy panie, luuuuzy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi