tomek_87 Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Ja bym odrzucł TL'a za sam dzwięk nie ma to jak rzędowa czwórka na wysokich obrotach :)Tak jak DUCATI- podobalo mi się do momentu gdy je usłyszałem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetstorm Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 to nie bardzo czaje... ducati czy rzedowa czworka?? bo jakos sie mylisz w zeznaniach... :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motoradzio Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Ja bym odrzucł TL'a za sam dzwięk nie ma to jak rzędowa czwórka na wysokich obrotach :)Tak jak DUCATI- podobalo mi się do momentu gdy je usłyszałem Dzwiek jaki wydają rzędowe 4 dziele na 2 kategorie: 1. młynki do kawy :)2. odkurzacze :)(żarcik :P..) Jeżdze v-ka od 2 lat i jeszcze nikt mi nie powiedzial, ze to brzydko brzmi 8) :!: natomiast wiele osob twierdzi, ze dzwiek jest poprostu zaj****ty :!: :!: :!: ;) Moim zdaniem i zdaniem jeszcze kilku osób które miały okazje przejeździc chociaż jeden sezon V-ka przyjemnosc z jazdy jest o wiele wieksza niż rzedowa 4, a jeżeli charakterystyka tego silniczka w triumph'ie jest taka jak koledzy wyżej pisza to z tych 2 moto zdecydowanie wybieram Triumpha. Chyba, ze zamiast TL kupisz SV1000s - to byłby w ogóle najlepszy wybór ;) :!: Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi