Mosue Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 Witam serdecznie. Chcialbym podzielic sie linkiem ktory dostalem od znajomego...filmiki ktore obejzalem naprawde daja do myslenia.(jak bylo juz gdzies to przepraszam)Podaje linka: http://vega.eti.pg.gda.pl/~xh/DriveSafely/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 18 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 Ehhh..no coz. Mysle ze powinno dac to nam troszke do myslenia. Chwytaja za serducho..niepowiem. Jezdzimy sobie nie tylko motocyklami i musimy uwazac. Najgorsza kara jest chyba przezyc wypadek (za kierownica) ale zabic inna osobe. O dzieciach juz nie wspomnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 Smutne ale prawdziwe cale zycie przechodzi miedzy palcami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 Mysle ze powinno dac to nam troszke do myslenia. oj daje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 filmiki są genialne, działaja na psychę... dobrze zrobione pięknie oddają realia wypadków.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 Genialne? Raczej tandetne moim zdaniem... ściągnąłem sobie tylko pierwszy - gość wypija piwo i chwilę potem zalicza samochodem lot niczym z matrixa prosto na biedne dziecko grające w piłkę... no i ten ojciec tonący we łzach na sam koniec... takie to wzruszające...sorrx, ale do mnie nie trafiło... dużo lepsze są już te reklamy, co to u nas w TV leca od jakiegoś czasu :P Nie jeżdżę po pijaku... bo nie :P Ale ten film tak czy tak nie zmieniłby mojego zdania w żadnym kieunku. Kicz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 http://vega.eti.pg.gda.pl/~xh/DriveSafely/Ku*wa mać !!! obejżałem filmiki w kolejności od tyłu - naprawde jest świetnie nakręcone - daje do myślenia ! przejże jeszcze kilka razy, aby się do łba biło ! ale ten pierwszy filmik był najgorszy jak dla mnie - mam syna w drodze (7 miesiąc) i... aż się popłakałem !!! ja nigdy nie jeżdze po alkoholu i was równiez o to proszę !!! Dzieki MO$UE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 21 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 Nie ma za co dziekowac...poprostu mnie to tak samo ruszylo jak Was wiec postanowilem podzielic sie tym co w sieci kumpel znalazl. Mysle ze powinnismy sie zastanowic nad tym jak jezdzimy...wiem sam po sobie...nie zawsze jestem w porzadku, a takie filmiki tylko pomagaja mi uswiadomic to co moze sie stac jak bede dalej tak robil. Mam nadzieje ze wielu z Nas ktorzy jezdza nie tylko samochodami ale i motocyklami (nie zawsze bezpiecznie) zastanowi sie nad tym czy aby to jak jezdza nie stwarza bezposredniego zagrozenia dla innych. PozdroMarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi