jokoko Opublikowano 24 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 NARESCIE KUPIŁEM !!:D hyhyyh motor jak narazie fajnie chodzi ;d jedyne co mnie irytuje to ze do 6 tys to sie zbiera wolniej niz inne 125 :| tzn af1 ale od 6 tys ma koooooopa:D rybson ma racje ... narazie zadziej będę tu zaglądał :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 tzn 40 tys to duzo ... ale cos tam CHYBA był wymieniany tłok bo przeciez dormalny człowiek w 2t by to zrobil Razz ... a nawet jezeli mialbym przez zime zmienic tłok (koszt 350) to mialbym pewne ze pojezdze bezawaryjnie:)NARESCIE KUPIŁEM !!Very Happyobyś miał więcej szczęscia co ja i kumpel ! ja miałem 92 rocznik - zatarłem 3 razy !!! kumpel miał 96 - zatarł raz, ale szlifował i moto na części poszło ! Cagivy są strasznie wyżyłowane !!! moja szła max 190 - kumpla pod 200 podchodziła ! a - i to, że obydwoje zatarliśmy w ciągu jednego sezonu takie same moto to chyba o czymś świadczy ! PAMIĘTAJ:- lej najlepsze oleje syntetyczne ! oprócz dozownika wlej zawsze troche do zbiornika !!! nigdy nie przestawiaj na iglicy !!! Ja doszedłem do części tylko w jednym miejscu w Polsce - w Żabkach (czy Ząbkach) koło Wawy (tylko nówki i nie wiem, czy jeszcze ściągają !) Pozdro i powodzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 a - i to, że obydwoje zatarliśmy w ciągu jednego sezonu takie same moto to chyba o czymś świadczy ! który z Was jest kobietą? :) mito jest najmocniejsza w klasie, a i 7 biegów też robi swoje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokoko Opublikowano 27 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 narazie mam takie problemy ze linka sie zacinała ale to juz zrobione bo byla nie orginalna ( i nadal jest :) ) i cos powyzej 7 tys przerywa mi czasem przerywa czasem nie ale to chyba cos z paliwem bo raz idzie zajebiście a czasem przerywa na dłuższa chwile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 oprócz dozownika wlej zawsze troche do zbiornika !!! nigdy nie przestawiaj na iglicy !!!przeciez jest regulacja na dozowniku, takze nie ma problemu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 gratuluje sprzęta , oby służył bezawaryjnie od siebie jak zwykle dodam, że smiac mi sie chce z ludzi, którzy szukając sprzeta rozglądają sie tylko " po własnym podwórku" kur*a, lepiej siedziec na nacie, kupowac dizmary i ogladac obrazki czy pojechac po moto troche km ( jesli warto) ? stracisz kilka stówek na paliwo, ale może trafisz na zadbanego sprzeta w dobrej cenie i to sie zwróci. nie mówiąc o tym, że jezdzisz zamiast patrzec, jak inni to robią 8) owszem, można wpasc na mine ale przecież można tak ustalic traske, żeby oblukac kilka moto na raz :) którys musi byc OK :) Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 który z Was jest kobietą? Wink :mrgreen: mito jest najmocniejsza w klasie, a i 7 biegów też robi swoje SmileDlatego właśnie jest najbardziej przeciążona - wysilony silnik i trza strasznie uważać na łoli (najlepiej z pierwszego tłoczenia :-) )7- bieg to tylko do uspokojenia silnika, bo jak przeciągniesz mu na 6 to na 7 raczej już się nie rozpędza, tzn. kiepsko - tępem żółwia !przeciez jest regulacja na dozowniku, takze nie ma problemu Winkróżnie bywa z dozownikami ! mi raz się zje*ał i przestał dawać tyle ile trza ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 jokoko zapomnial powiedziec, ze motocykl dobrze chodzil dopuki nie zaczol czyscic gaznika :-D jedyna powazna awaria to pompka hamulca tylniego... leje sie z niej jak z cebra, ale to ja odrazu mowilem ze to chodzic nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Zima nadchodzi,będzie czas do pieszczenia swoich maszyn :) polerka jakaś? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Zima nadchodzi,będzie czas do pieszczenia swoich maszyn :( polerka jakaś? :roll: to nie ameryka, wyglądem się nie jeździ :mrgreen: chłopak musi najpierw ponaprawiać maszyne żeby jeździła jak CZeba :( ( tak jak ja ;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 to nie ameryka, wyglądem się nie jeździ Ameryka-nie Ameryka ale wyglądać musi dobrze.Takie jest moje,skromne zdanie :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi