aciddrinker Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 chodzi o tor kartingowy oczywiściekamikaze squad został podobno odprawiony z kwitkiem, jak chciał tam potrenować, dlatego trenują na jakimś lotnisku pod Lublinem - wiecie gdzie?może jednak jest możliwość skorzystania z toru? gdyby umówić kilkadziesiąt osób... myślę, że rozchodzi się o kasę :| co nieco się wyjaśniło, więc zmieniam pytanie... i zamieszczam tendencyjną ankietkę ;) dokładna data do ustalenia edit: ehhh, nie tak miała wyglądać ta ankieta, coś mi tu nawala Dopisane Pawel - nie ma ankiety, wywaliłem, bo coś przekombinowałeś :-). Co do daty to zgadujcie się na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 ostatnio widziałem fotki skuterowcow jezdzacych po jakims torze i to wlasnie chyba byl lublin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Zapewne chodzi o lotnisko niedaleko Ułęża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejdubis Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Czasem można wjechać na tor kiedy za bramą uczy się jeździć ktoś ma kursie na prawo jazdy (trzeba umiejętnie pogadać z instruktorem).Można też mieć szczęście i trafić na moment kiedy przyjedzie ktoś z kluczem i pozwoli wjechać. Można też załatwiać to drogą oficjalną z automobilklubem lubelskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 http://www.enduro-slabek.prv.pl/ czytaj newsprzejdź do galerii ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aciddrinker Opublikowano 18 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 ostatnio widziałem fotki skuterowcow jezdzacych po jakims torze i to wlasnie chyba byl lublinpokazwali wczoraj w Panoramie Lub. freestyle na torze - niestety po fakcie a na forum nie zauważyłem, żeby ktoś informował o tej imprezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZimnY Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 ludzie z kamikaze smigaja na Nowow Dwoze na lotnisku bo na tym toze im nie dali eteraz chyba tez wypedzili ich nawet z lotniska bo nowy własciciel sie boi czy cos takiego,a jak jest z tym torem kartingowym to nie mam pojecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gramlin Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 tor w lublinie to 1dno a lotnisko nowodworze to 2gie, ponoc scigaja tam teraz za przebywanie na terenie prywatnym...ale wjechac da rade i uciece mozna na kilka sposobow jakby co.... :twisted: pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 Jak ktoś ma więcej peklu (dojazd, bo wlotka 35 zł) to zapraszamy na tor Poznań - tu we wtorki od 18 latają skuterowcy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M. Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 Wynajęcie toru kartingowego w lublinie na caly dzien to koszt 1000 pln. tyle, ze na moto to on troche za bardzo pokręcony jest.samochodem za to śmiga sie swietnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 Wynajęcie toru kartingowego w lublinie na caly dzien to koszt 1000 pln. A macie w tej cenie flagowych i karetke ??? u nas za 35 jesteś pilnowany jak cholera - wystarczy, że wylecisz poza tor to juz 2 kolesi jest przy tobie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aciddrinker Opublikowano 24 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 więc już jedno jasne - chodzi o lotnisko w Ułężu bądź jak kto woli Nowodworzepytanie: czy można tam ćwiczyć dowoli? czy potrzebna jest zgoda właściciela? (znalazłem info, że właścicielem jest niemiecka spółka)jeśli okaże się, że można... to proponuję ustawić się na którąś niedzielę.. - założy się odrębny temat, póki co, niech się wypowie ktoś wtajemniczony [ Dopisane: 24-09-2005, 18:08 ]tor w lublinie to 1dno a lotnisko nowodworze to 2gie' date=' ponoc scigaja tam teraz za przebywanie na terenie prywatnym[/quote']gdzie ścigają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gramlin Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 czasem wpadnie mylycja i przegania za przebywanie na terenie prywatnym, przy wjazdach sa tabliczki "teren prywatny, zakaz wjazdu" itd , skoro "wlasciciel" sobie nierzyczy zeby ktos latal po jego terenie to ma prawo zawdzonic po milicje, a oni musza to sprawdzic i zareagowac.......podejzewam ze dzwonia ludzie co pasa krowy na lakach obok pasa, co boja sie o zdrowie swoich krowek ;) latac mozna do woli, bo milicja niejest w stanie nas zatrzymac(co nie :D ) moga ewentualnie stanac przy furtkach i czekac az bedziecie chcieli wyjechac, ale jak pisalem jest jeszcze kilka innych wyjazdow bezpieczniej jest wjechac na moto, samochodem niepolecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aciddrinker Opublikowano 25 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 to luzik, ale dlaczego uważasz, że to lotnisko to dno? chyba asfalt lepszy niż na jezdni... PS. SĄ CHĘTNI NA MAŁE LATANKO PO LOTNISKU? - tak jak pisałem, można by ustawić się na jakiś pogodny, dogodny dzień ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 PS. SĄ CHĘTNI NA MAŁE LATANKO PO LOTNISKU? - tak jak pisałem' date=' można by ustawić się na jakiś pogodny, dogodny dzień [/quote'] pewnie że są ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi