Volks Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 WitamSzukam wszelkiego rodzaju informacji serwisowych na temat yamahy xtz 750. Jak ktos ma nie wiem ksiazke jakas badz zna stronki internetowe badz ma ogolnie jakies materialy to bylbym wdzieczny za informacjePozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 Wczoraj otrzymałem za pomocą poczty nabytą drogą kupna w księgarni internetowej amazon.com serwisówkę Haynesa do TDM 850, TRX 850 i XTZ 750 (roczniki 89-95) całej nie zeskanuję, ale o wybrane fragmenty - pytaj. Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aylie Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 Znalazłam na eMULE, ale to ma prawie 40 MB wiec radze Ci samemu ścagnac. Zreszta wszyscy mozecie znalezc serwisówki na eMULE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volks Opublikowano 19 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 ok wlasnie sciagnelem emule i znalazlem tego manuala 40 MB teraz tylko czekam na swoja kolejke, thx za podpowiedz :P. Apropos MarianK ta ksiazka w jakim jest jezyku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aylie Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 No widzisz! I po problemie :P Dlatego apeluje! Sciagajcie manuale z programow P2P, bo tak jest najłatwiej. Zamiast prosic kogos, wtedy jest problem z wrzuceniem na jakis serwer, wiadomo ze to duze pliki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 mozecie podac jakies linki do tych instrukcji?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volks Opublikowano 19 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Bullson tu masz linka do tego progru : http://www.emule-project.net/home/perl/gen...=20&rm=downloadSciagnij go i zainstaluj, na tej stronie masz podane co masz sciagac (dodatki, itp.) Jakbys czegos nie wiedzaial to albo sie pytaj albo tam tez masz forum na tej stroniePozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Apropos MarianK ta ksiazka w jakim jest jezyku? Nu, a kak ty dumał? Je to po anglicku, samozrejme! Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pol_dek Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Witam Znalazłam na eMULE, ale to ma prawie 40 MB wiec radze Ci samemu ścagnac. Zreszta wszyscy mozecie znalezc serwisówki na eMULE! Ja manuala ściągałem prez E`mule dobre dwa tygodnie. Także trzeba sie uzbroić w cierpliwość, albo ja po prostu miałem pecha. Do VolksZnajdziesz na E`mule plik nazwa chyba "Microfisches Yamaha XTZ" wielkość coś koło 90 MB, to nie próbuj go ściągać, bo to jest jakaś muzyka MP3 i schematy z manuala. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redskin Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 ...po niemiecku.55pln za xero z oryginalu.czekasz wtedy 1 dzien.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi