JaWaK Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 JA bym napewno brał z czterema kanałami ... poszukaj sobie co taki cylindereek potrafi :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacher Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 Jak ustawic zaplon w Elektroniku przerobionym na 60 (mam kreske na magnecie i na plytce ale nie ma nic na obudowie). Napiszcie jak najdokladniej Z gory dziekuje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_1234 Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 oooooooo właśnie ja yteż mam elektronika i mam kreche na magnecie i na zapłonie ale w którym miejscu jest kreska na karterze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi