MłodyVFR Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 biegi sprawdzamy zawsze na zlozonych karterach i przynajmniej skreconych na 2 sruby. kartery moga byc bez walu. walek krzywkowy moze nie chciec sie obrocic (kiedy wodzik naciska nieruchomy tryb) i wtedy nalezy pokrecic dowolnym walkiem skrzyni (najlepiej oboma na raz) i bieg powinien wskoczyc a walek krzywkowy powinien sie obrocic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 8 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 a lewej kapy nie trzeba zakładać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 raczej będziesz musiał załorzyc bo skrzynia będzie ci nierówno leżała i nie będziesz mógł swobodnie obracac skrzynia,chyba że ktos ci pomorze [ Dopisane: 09-10-2005, 12:05 ]ja swój silniczek złorzyłem w czwartek a wczoraj wrzuciłem w rame ale nie odpaliłem bo cos nie moge sprzęgła ustawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 9 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 Mam pękniętą sprężynę wałka zmiany biegów i wydaje mi się, że mam lekko pokrzywione krzywki, sprawdzę to jutro w pracy. W książce jest napisane, że lekko skrzywione krzywki można spróbować naprostować ale jak nie dam rady to kupię, jedna kosztuje 40zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 a lewej kapy nie trzeba zakładać? nie, nie jest to konieczne. zakladasz tylko dzwignie biegow na walek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 11 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 Yeah panowie, kupiłem wodzik nr 10, sprężynę powrotną dźwigni zm biegów, złożyłem wszystko do kupy i biegi chodzą jak marzenie. Za jakiś tydzień powinienem zlożyc całe moto do kupy i znowu cieszyc sie jazdą :D Pzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OlsenMZ Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 kiki, masz może jakis schemat albo ta serwisówke o której mówisz odnośnie ściągacza do karteru? Planuje nieługo rozpoławiać silnik i chciałbym sie przygotować. Jak byś mógł to wyślij mi na maila [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 jesli włożyłeś tylko nowy wodzik to istnieje 90% szansy ze znowu bedzie wypadać 3 bieg ;/ trzeba jeszcze przyszlifować tryb poszukaj w archiwum juz kiedys o tym pisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 22 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 Mnie 3 bieg nie wypadał, czy ja coś takiego pisałem :?: :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi