Gość -Radzio- Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 ładna ładna , nie zdążyłem sie wypowiedzieć ale myśle, że bedziesz zadowolony. Latam od poczatku sezonu 9-tka 00r i nie mam zastrzezeń ,a wręcz pozytywnie zaskakuje np spalanie na trasie ok 6 l 8O spokojnie jadąc do 180km/h. Gratulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 Bardzo ładna sztuka...właśnie o tym samym myślę... tylko te pieprzone polskie drogi... i logika podpowiada mi żeby jednak rozejrzeć się za Varadero...no ale serce mówi... bierz zx 9.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 no ni powiem ładna ;) no już słuszę ten odgłos pracy :arrow: Akrapovic :lapagora: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Bardzo ładna sztuka...właśnie o tym samym myślę... tylko te pieprzone polskie drogi... i logika podpowiada mi żeby jednak rozejrzeć się za Varadero...no ale serce mówi... bierz zx 9.... heh... mam dokładnie ten sam problem ;) Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszcz Opublikowano 25 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 no ni powiem ładna no już słuszę ten odgłos pracy Akrapovic No masz racje calkiem ladnie mruczy ;) a jak wejdzie powyzej 6 tys obrotow zaczyna byc naprawde glosno :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 No masz racje calkiem ladnie mruczy ale kompletny mam nadzieję czy tylko końcówka??? miałem w sradzie kompletny tytan ;) to było coś zwłaszcza przy "strzelaniu" ogień jak u nikogo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszcz Opublikowano 25 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Niestety koncowka ale moze kiedys sie dorobie calego :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 ważne że już masz sprzęt ;) oby cię nigdy nie zawiódł :!: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 A mnie zostaje tylko pogratulować sprzęta !Mam nadzieje, że bedziesz zadowolony (mnie może kiedyś tam będzie stać na takiego, bo jak narazie na cieniutko stoje z kasą ;))Bezawaryjnej i BEZWYPADKOWEJ jazdy życze ! :-) :-) :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nika Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 4. wpierdala olej i to podobno konkretnie ale tylko rocznik 96 , zreszta latalo sie zx9r jak i thunderace , wolabym jednak yamahe , o niebo lepszy dol :!: spalanie podobne , mialem okazje polatac zx9r z przebiegiem 20k a thunderem 50k , serwis w przypadku kawy byl 2-3x wiekszy ;) tylko thunderace :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peterwkz Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 gratuluje wyboru. tez latam zx9R (model B) i jak bede zmienial to wlasnie na ostatnią mustacje "9"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszcz Opublikowano 28 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 No i bylo :) dzis pierwsze przypadkowe kolo jestem w szoku 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acid Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 znam dobrze Miszcza i miałem mozliwosc chwilke posmigac jego sprzetem.. ;) jest naprawde mocny i szybki. nie wiedziec kiedy wskazowka przekracza 230 km/h.. :twisted: motÓr ma wielka zalte czyli latwosc prowadzenia.. sam sie wali w zakrety :) w zasadzie kierowca jest tylko dodatkiem i ktos kto wczesniej smigal plastikiem czuje sie na nim jakby objeżdzal zx9 od lat Naprawde swietny zakup :lapagora: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszcz Opublikowano 29 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Acid sracid :twisted: a pierwsze kolo bylo wlasnie z nim :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 motÓr ma wielka zalte czyli latwosc prowadzenia.. sam sie wali w zakrety Prawda to, ale w porównaniu do Bladego/R1 to ZX9R to kloc :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi